OP DE FIETS NAAR HET CATSHUIS, TUINTJE WIEDEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

13:35 ‘Tuintje wieden’ was het advies dat ik tijdens mijn managementopleiding in Noordwijk heb gekregen van mijn coach Teun Leuftinck uit Hummelo.  Na verzending van Allerheiligen: veertien cervantesmunten van 50 céntimos en Het Licht op de paleizen La Zarzuela en La Moncloa in Madrid heb ik gekeken naar de eerder uit het Palacio de la Zarzuela ontvangen reportage Lo nunca visto de Felipe VI y Letizia Ortiz met bekende beelden uit het Koninklijk Paleis dat ik twee jaar geleden voor het eerst heb bezocht op 5 november 2018 . Ik zal de komende dagen weer eens aandacht besteden aan dat bezoek. Vandaag gedenken wij onze dierbare overledenen. Daarbij denk ik natuurlijk op de eerste plaats aan mijn overleden ouders. Wie niet? Tevens kijk ik in dit verband nu naar Princess Diana Fashion Queen en Princess Diana’s Most Iconic Style Moments. Ik zag vanmorgen op Goedemorgen Nederland dat Haar oudste zoon getroffen is door het coronavirus. In het NOS Journaal en Nieuwsuur zag ik Minister-President Mark Rutte naar en uit het Catshuis fietsen. Het Catshuis is onder meer vermeld in Instituto Cervantes BeneluxBezoek Britse ambtgenootAlgemene BeschouwingenKnopen hakkenLicor Cuarenta y Tres y el Neerlandés trabajadorBezoek aan Groningen, Delfzijl, Zoutkamp en SchiermonnikoogHet goudgeel van de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen (SBO)Vaar wel mijn dierbare Keizer Karelstad en De Kroonprinsconnectie.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 november vanaf 5 januari 1991: 1994  Aangetekende brief aan Liesbeth Halbertsma 1995 Uitnodiging 1996 GrondwetswijzigingVoorheen James Hewitt Nu Lady Van der Heyden Spencer 1999 Bedrijvenbestand 2004 Nous Maintiendrons 2005 Nieuwe statistieken november 2005 2006 Verhalen van The Number One 2007 De elfde van de elfde 2008 De Top-100 van november 2008 2010 Eerste reactie ontvangen van de Minister van Onderwijs, Cultuur en WetenschapOntvangstbevestiging 2011 Bericht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer en 2016 Bezoek aan Estepona beste Maagd: Creatief werk kan gefrustreerd worden door tegenstrijdige krachten die gelijktijdig samenspannen. Vecht tegen een opkomend slecht humeur. Geef kinderen niet meteen straf als ze lastig zijn; vraag ze waar de schoen wringt. Schorpioen: Hoewel het een drukke dag kan worden kunt u misschien op weinig resultaten bogen. U kunt om de tuin worden geleid, zeker als u slecht hebt geslapen. Dwing uzelf mild te zijn en strijk jaloerse mensen niet tegen de haren in.

In dit verband memoreer ik de verbindende elementen binnen ons netwerk waarin Drs Dirk Tuin is vermeld: Advies Minister van Binnenlandse Zaken – Nogmaals Advies Minister van BinnenlandseZakenBrief NAP/96-192HoroscoopTrade Marks Examination Report of the Patent Office in LondonDe paarse vlinder en het blauwe lichtWedden op het winnende paardInzake 28 september 2002Vijf jaar na Kensington PalaceBritten herdenken DianaHelicopterviewBij het 25-jarig bestaan van de VSOS/VDSNMijn 63ste verjaardag 25 jaar Andalusische inspiratieTerugblik op de viering van het honderdjarig bestaan van de Vereniging van Leraren in Levende Talen en  Una botella de vino Argentino de San Juan.