AMERIKAANSE PRESIDENTSVERKIEZINGEN MET BEELDEN UIT PENNSYLVANIA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

13:10 Na verzending van Op de fiets naar het Catshuis, tuintje wieden en mijn documenten d.d. 2 november vanaf 5 januari 1991vestig ik opnieuw de aandacht opRey Felipe VI – Retrato de un Príncipe. In het bijzonder inzake zijn ontmoeting met Don César Antonio Molina.In dit verband verwijs ik eveneens naar Retrato de un Rey – Juan Carlos I.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 3 november vanaf 5 januari 1991: 1996 Golden Heart Foundation 1997 Cervantes Enterprises in Brussel 1999 Banque Bruxelles LambertInstituto Cervantes Technologies 2000 Von Heyden zu König 2003 Nieuwe beleidsmedewerkster 2004 Royal John 2005 El Entierro del Conde de Orgaz 2009 Convergentie en 2011 Land of Hope and Glory beste Maagd: Een vriend kan u aanraden te investeren in de amusementssector en dat advies is de moeite van het overwegen waard. Een kwaal verbetert als u een doktersadvies opvolgt. Wind er geen doekjes om als uw mening wordt gevraagd. Schorpioen: Iemand kan een belofte doen, maar die ook weer vergeten. Zorg dat u een alternatief achter de hand hebt. Wees discreet als iemand een beroep op u doet. Er kan veel tijd verloren gaan met hollen van het kastje naar de muur.

Hollen is er niet bij. Maar ik ben gewend geweest om van het kastje naar de muur te worden gestuurd zoals we kunnen lezen in mijn bericht van 7 juni 2005:

“Ik werd vanmorgen al om 08.50 gebeld door mevrouw Van Well van het Canisius-Wilhelmina-Ziekenhuis in Nijmegen. Zij heeft mijn post van vrijdag 3 juni ontvangen. Samen met de foto met mijn overleden partner. Er staat naar haar zeggen nog een rekening open van 26 maart 2004. Daartoe is een E112-formulier vereist. Op 16 maart 2005 heb ik daarvoor een bezoek gebracht aan de Consejería de Salud in Guadalhorce bij Málaga. Op grond van onderstaande verklaring van 8 januari 2003 met de mededeling ‘se informa favorablemente la presente solicitud de autorización de formulario E-112, para la atención sanitaria que necesita, SIEMPRE que la misma se preste en el ámbito de la sanidad pública’ zou de betrokken medewerkster mij dat formulier binnen twee dagen doen toekomen. Dat was kort voor mijn terugkeer naar Nederland. Op dit moment heb ik dat formulier echter nog niet ontvangen. Het is dus vanzelfsprekend dat men nimmer tot uitbreiding van de Europese Unie had mogen overgaan voordat al deze diensten honderd procent op elkaar zijn afgestemd en hun administratieve systemen functioneren zonder haperen. Om 10.38 zijn de problemen met Spantel van mijn kant verholpen. Het wachten is thans 11.33 op de telefoonaansluiting.

De statistiek van vandaag. 221 bezoeken. Gemiddeld 799. Jaartotaal 123.686. In de Top 100 van 383 verwijzende pagina’s speciale aandacht voor 2. FC Cervantes Dossier Vitesse 3. 1967-2009 Onderwijs en Spanje 7. Baakkring/Cervanteskring 12. Soldaat van Oranje 13. Purple Heart In dit verband had ik afgelopen zaterdagavond in La Taberna ook nog een gesprek met een echtpaar uit Royal Ascot en hen van de ontwikkelingen vanaf 31 juli 1996 uitgebreid in kennis gesteld. 14. Segovia, Salamanca en Valladolid 16. New Hope 17. A star is born 19. De laatste brief uit Spanje 20. Report 38 21. Staatsaangelegenheden 23. Last Will 24. La relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y Cervantes 26. Letters 30. Franse kaas en Spaanse wijn in Hotel Guadalpin te Marbella 31. Abide with me 32. Story 33. Dynastie van Heyden 39. Elizabeth 40. Joost 42. Dagboek 44. Bronsgroen eikenhout 45. Cervantes Telecom 48. Cervantes Holding 50. Toledo 51. Businessplan 52. De ware Jacoba.

Mijn oudtante Johanna Wilhelmina van der Heyden (20-11-1915/30-04-2004) uit Velp is vorig jaar op Koninginnendag overleden. Maar ik houd haar herinnering hoog. Zij is vooral bekend door de historische uitspraak: “Jij moet jouw werk zelf betalen. Kan iemand anders dat niet doen?” 53. Wij Heren van Middachten 54. Eerste FIAPE-Congres 59. Brief van 18 april 1997 aan Prinses Diana en open brief aan Prins Wiliam 60. 26 oktoberborrel 61. Europese Grondwet 62. Poppetjes 63. Zeven 64. De koning 66. Aalbers European Consultancy 71. Ja of Nee, Felicia? 78. Koninklijke Luchtvaart Maatschappij Cervantes 86. Inleiding Ondernemingsplan ‘Cervantes’ 96. Prinses Diana Stadion 97. Spaans Staatsbezoek 99. Plan de Empresa Instituto Cervantes Benelux 100. Geloof, Hoop en Liefde.

Nieuw in de Top 20 van 109 zoekopdrachten 2. cervantes heyden 6. cervantes heyden betreft dit antieke prentje dat ik ten tijde van mijn bezoeken aan het oude Heyden in Westfalen op 18 april 1995 in Kleef in Duitsland heb gekocht. 7. direct method 11. inkomstenbelasting in spanje Hierover heb ik vanmorgen nog gesproken met de heer Bartelds van Star Services in Torremolinos. Tot op heden heeft mijn inkomen – naar zijn zeggen – nog steeds onder de Spaanse belastinggrens gelegen. Als ‘residente de Torremolinos’ val ik onder dit Spaanse fiscale regime. Hoe de zaken fiscaal zijn geregeld inzake de limited en de stichting is mij nog niet bekend. 18. amsterdam arena row 10 stoel 165 Dit lijkt mij een herhaling van de op 10 oktober 1996 op Paleis Het Loo in Apeldoorn gestelde vraag: “Mijn Heer Van der Heyden. Bent U van plan om het hele land over te nemen?” Hierop heb ik toen geantwoord: “Ik laat het graag aan anderen over. Maar dan moeten het wel goede zijn”. Dit houd ik zo.”

Dit schijnt Donald Trump ook niet te zijn ontgaan. Ik ontving gisteren namelijk deze beelden uit Pennsylvania. Pennsylvania c.q. Pensylvania is in mijn dossier onder meer vermeld in Cervantes NetwerkOpnieuw 22 april Elton John in New YorkNaar waarheid opgemaaktWinnende paarden – winning horsesRomantiekChange in de slag om PennsylvaniaTien jaar kroon op het werkHillary Clinton wint voorverkiezingen in PennsylvaniaVeertig jaar Instituut CervantesNoticias sobre el XLIII Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español¡Viva Ibiza!Terug in Nederland met TransaviaVereniging Officieren Cavalerie (VOC) 75 jaarBienvenido EspañaEen herinnering aan Thomas TriebelsHaesje Claes en de dochter van de keizer van JapanEgypte en twaalf jaar TorremolinosDe prioriteiten van de Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenGuillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke DienstWat doen wij met Paleis Soestdijk? en Convergentie en Transparantie.