UITSLAG AMERIKAANSE PRESIDENTSVERKIEZINGEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 4 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN ‘HET BESTE’

14:45 Een moeilijke situatie in de Verenigde Staten nu de uitslag nog onduidelijk is. Ik zal mij niet meer in de discussie mengen zoals in 2000. Na verzending van Amerikaanse presidentsverkiezingen met beelden uit Pennsylvania en mijn documenten d.d. 3 november vanaf 5 januari 1991 zag ik de reportage Felipe VI el último Rey de España. En keek ik vervolgens naar REYES DE ESPAÑA en la Cena de gala ofrecida por SM La Reina del Reino Unido. Ik denk echter niet dat hij de laatste Spaanse Koning is.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 4 november vanaf 5 januari 1991: 1992 Talencentrum Den Haag 1995 Exportbevordering 1997 The red carpetOvername Kasteel Landgoed Engelenburg 1998 Bijzondere uitnodiging 1999 Olifanten 2003 Geen republikeinen meer 2004 En nu… geld verdienen 2005 Haags Juristen College 2007 Bezoek aan Utrecht, Amsterdam en Zandvoort 2008 Amerikaanse presidentsverkiezingen 2008 2009 Cuarto Congreso Internacional de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en SantiagoNederlands Staatsbezoek aan Mexico 2010 2011 Heading United States of Northern America en 2018 Reis met de NCCS naar het Hart van Spanje beste Maagd: Relationele zaken zien er veelbelovend uit. Als uw geliefde in een romantische stemming is zal het u niet ontbreken aan aandacht. Nog alleen, dan kunt u een leuk iemand ontmoeten. Neem geen genoegen met minder dan het beste. Schorpioen: Komende periode zullen sociale contacten meer gewicht in de schaal leggen. Ook romantiek kan een belangrijke rol gaan spelen. Zeg nimmer “nooit”, want het leven heeft verrassende wendingen voor u in petto.

‘Het beste’ treffen wij aan in Koninklijke Luchtvaart Maatschappij CervantesInstitutionele beleggersEmbajada Real de los Países BajosGranada-AlicanteColegio de España AlicanteSteun in het proces tegen de Gemeente GroningenDossier CervantesCorporate GovernanceBeleidsplanGedachten verspreiden zich snelCongratulationsEnglish breakfast by candle light in Kensington Edwardian Hotel and back to Kensington PalaceVerdere berichtgevingKoninklijke perikelenInstitute of English StudiesSol y Sombra etc. etc.