ÁVILA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Aansluitend aan mijn bericht Het licht op Amazon, The Netherlands First, mijn documenten d.d. 5 november vanaf 5-januari 1991 en Paul Rosenmöller memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 6 november vanaf 5 januari 1991: 1993 De eerste week van de dagtherapie zit erop 1994 Mijn laatste hakdag 1996 Heintje Davids 1997 Registered letter 3S RRRU554838Toekomstperspectief 1998 Parallelboulevard 1999 Granada 2004 Back to Althorp 2007 Schervengericht 2008 Het Instituto Cervantes Benelux in Spanje 2009 Declaratie ten behoeve van de Stichting Cervantes BeneluxStemverklaring ten behoeve van de jaarvergaderingBrieven aan de Minister van Justitie en het Bestuur van de Valkhofvereniging2010 Felicia makes the difference  en 2018 Ávila.

In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Ávila is vermeld: Portugal: Guarda en AlmeidaHet wonder van Den HaagWij zijn de spin in het web van de Europese UnieMaría Esther GuzmánBienvenidos en TorremolinosUniversidad Internacional Menéndez y Pelayo in Santander –  La Universidad a Distancia enlace entre el Instituto Cervantes de España y el Instituto Cervantes BeneluxExcursie naar San Lorenzo del Escorial en ÁvilaGelukkig 2009Congreso El Español en la Unidad y la Diversidad Primer DíaLa estrategia del caracolDe brug tussen de Benelux en La HispanidadBrief aan Directeur Don César Alierta Izuel van TelefónicaBezoek aan Ryokan De BronsbergenAfscheid van Thom de Graaf als Burgemeester van Nijmegen en Bankzaken beste Maagd: Concentreer u op gezamenlijke financiën. Verdedig uw rechten maar probeer ook anderen tegemoet te komen. De steun en aanmoediging van iemand met ervaring zal nuttig blijken. Bespreek privé problemen met een vertrouweling. Schorpioen: U kunt onder druk komen te staan al lijkt dit een dag als alle andere. Houd er rekening mee dat mensen onvoorspelbaar kunnen zijn. Haal diep adem en doe wat u moet doen. Zorg dat uw handelingen het daglicht kunnen velen.

Dat probeer ik altijd te doen. De term ‘daglicht’ treffen wij aan in Evaluatieverslag gastvrijheidMachtsverschuivingenBuilding The Holding IVBack in The Netherlands en Alexander Pechtold en de codes 361106 en 95064.