SALAMANCA, TRUJILLO, MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 EN 8 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN HET LICHT OP ANTWERPEN

13:15 Aansluitend aan mijn bericht Ávila en mijn documenten d.d. 6 november vanaf 5 januari 1991 heb ik tussen de bedrijven door gekeken naar CNN inzake de Amerikaanse presidentsverkiezingen totdat de beslissende stemmen voor de nieuwe Noord-Amerikaanse President Joe Biden in Pennsylvania in beeld kwamen rond 14:50. Vanuit deze achtergrondmemoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 7 november vanaf 5 januari 1991: 1996 Partnership 1998 Inzake Anthony Julius 2000 Schot in de roos 2003 Royal Developments 2004 Back to Althorp 2005 Mensaje del séptimo cielo 2007 Voorbereiding 10e eNederland Congres 2009 DankbetuigingCervantesweb België 2010 Nog twee dagen en dan ben ik 63 en 2018 Ávila en Salamanca.

I stick to my Core Business beste Maagd: U beschikt over een ruime mate van fysieke en mentale kracht. Reserveer de ochtend voor uzelf; geniet van uw ontbijt en lees rustig de krant. Kom pas daarna in actie. Ruim in de loop van het weekend een paar kasten op. Schorpioen: Het kan moeite kosten u los te maken van veeleisende figuren. Als emoties gaan meespelen wordt het leven een brandnetelveld. Laat u eens spontaan verleiden de bloemetjes buiten te zetten. Ga naar Antwerpen of bestel luxueuze hapjes.

Antwerpen is nogal ver verwijderd van Torremolinos. Desondanks stel ik vast dat Antwerpen onder meer is vermeld in Jouw brief van gisteren25 jaar democratie in SpanjeVanuit historisch perspectiefFC CervantesA nivel imperial a Yuste y PlasenciaKoninginnendag in de Puerta del SolVan Antwerpen naar GalahielsEl cochinillo ferozVolle kracht vooruit!It’s sumertime!Brief 1100Intrinsieke motivatieInzake The Diana Inquest Part INieuw Licht in Brasserie La TabernaRennert International en de BaakUna botella de vino Argentino de San JuanJaime Alfonsín Secretario del Príncipe de AsturiasVoorgeschiedenis Johanes van der Heyden van Baak en diens nakomelingenGenealogie Van der Heyden – Van Oranje – De BourbonJan van der Heyden (1637-1712) en Notices historiques et généalogiques sur les nobles et anciennes maisons Van der Heyden dite De la Bruyère.

16:30 Aansluitend het bovenstaande memoreer ik tijdens de voorlaatste etappe van de Vuelta 2020 mijn verbindende elementen d.d.8 november vanaf 5 januari 1991: 1997 Nights of white satin 1999 Mars 2000 Van Antwerpen naar Galashiels 2004 Hoteles Cervantes 2005 Morgen ben ik weer jarig 2007 Tiende eNederland-Congres in Figi te Zeist 2008 Dokter Nijsten en mijn Ventures into the United Kingdom 2009 Dankbetuiging verzonden aan de Secretaris van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden 2010 Integrale aanpak 2011 Bezoek aan de Verenigde Naties en Rennert Bilingual en 2018 Trujillo.

In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Trujillo is vermeld: Hotel Diana¿Cómo conocer a los habitantes de Cáceres?Guadalupe en Trujillo en De monarchie in de lift.