HET LICHT OP FLORIS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

10:50 Vandaag viert mijn oudste zoon zijn 44ste verjaardag. Afgelopen zondag hebben wij na de kerkdienst in het Holland Huis de geboorte gevierd van het negende kleinkind van de heer en mevrouw Timmerman met de naam Floris Christiaan. Dit is voor mij aanleiding om aansluitend aan mijn bericht Joe Biden 46ste president van de Verenigde Staten van Noord-Amerika, mijn 73ste verjaardag en mijn documenten d.d. 9 november vanaf 5 januari, Het Licht opnieuw op Toledo en beste seizoensstart ooit van Vitesse enkele berichten te memoreren waarin de naam Floris is vermeld: Ontwikkelingen in het onderwijsDe la Bruyère d’OrangeIntroducing myself at Buckingham Palace and The Royal Shakespeare CompanyMr Ivo Opstelten Lord Mayor of UtrechtDe paarse vlinder en het blauwe lichtHart van NederlandMachtsverschuivingenCervantes TravelsVerzoek om ondersteuningPaars met OranjeInternationale aspecten van het Openbaar BestuurRetour Nijmegen-Wassenaar IVWedden op het winnende paardOntvangstbevestigingFC Cervantes ArnhemNieuwe statistieken februari 2005Hart van de organisatieAansluiting ADSL en overname KPNRegeren is vooruitzienAansluiting ADSL in NijmegenErnst Hirsch Ballin en Pieter WinsemiusKabinet met Nieuw ElanNEC-Vitesse in het spoor van FlorisExperiencias hispánicas en Planning tot 1 augustus 2010.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 10 november vanaf 5 januari 1991: 1993 Inzake het rapport van bevindingen van een ombudsvrouw 1997 Memorial ConcertBusinessplanBusinessplanBusinessplanBusinessplanBusinessplanBusinessplanCervantes Enterprises 1999 Peace and tranquility 2000 Cervantes USA 2002 Geen kompassen meer 2003 Structurele probleemoplossingEchtheidsverklaring 2005 Gibraltar 2007 Wie neemt mijn huidige taken over? 2008 Werk voor de leden van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland 2010 Joop van den Ende, Cor van Zadelhoff en Pieter Winsemius 2018 Toledo en Madrid. Ankie heeft ons tijdens onze NCCS-reis door het hart van Spanje ook door Toledo rondgeleid. Zij beschikt over de video-opnames die ik van die reis heb gemaakt. Deze reportage over Toledo met een gids uit Uruguay doet mij veel aan die rondleiding denken beste Maagd: Wees voorzichtig met het verkondigen van uw mening. Een onverwachte betaling kan een eind maken aan een gevoel van verlies. Denk na over vervanging van een apparaat of computerprogramma dat uw vooruitgang stagneert. Schorpioen: Uw financiën zouden er gezond uit moeten zien. Wees desondanks verstandig als het gaat om speculeren. Besteed vandaag extra aandacht aan uw persoonlijke behoeften. Bereidt u voor op een belangrijke gebeurtenis.

Ik ben benieuwd waar de astroloog op duidt.