DE ELFDE VAN DE ELFDE BOER & CROON IN AMSTERDAM, MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN PAUL REM IN TIJD VOOR MAX INZAKE SEIZOEN 4 VAN THE CROWN

13:30 Bezoek gebracht aan Clínica Santa Elena. Na thuiskomst ontving ik de nieuwsbrief van Grada Hildering met dit bericht: “Nieuwsbrief van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol 11 november 2020 Beste mensen, Het coronavirus laat ons nog steeds niet ongemoeid. Zowel in Nederland als hier worden van tijd tot tijd nieuwe maatregelen van kracht. De Junta de Andalucía heeft met ingang van heden, 10 november nieuwe beperkingen afgekondigd. Niemand mag de gemeente waar men woont of verblijft nog verlaten. De winkels en de horeca is geopend tot 18.00 uur. Deze maatregel geldt in eerste instantie voor de duur van 2 weken. Daarna wordt opnieuw bekeken of de besmettingsgraad zakt. Mogelijk volgt er een verlenging of een verstrenging. In het meest gunstige geval volgt er een versoepeling van de maatregelen. Voor onze diensten betekent het dat de komende twee zondagen er in elk geval geen dienst zal zijn. Noch in Fuengirola, noch in Torremolinos. Het gevolg van de maatregel is dat wij op de laatste zondag van het kerkelijk jaar (of eeuwigheidszondag zoals die in sommige gemeenten wordt genoemd), niet degenen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen zijn kunnen gedenken. De kerkenraad beraadt zich of we dat alsnog op een andere zondag kunnen doen. Al met al is het natuurlijk triest dat we geen diensten kunnen houden. Dat geldt voor degenen die hier permanent wonen als voor degenen die hier tijdelijk verblijven. We hopen dat er binnenkort weer betere tijden aanbreken, dat het virus kan worden bestreden en dat we weer onbezorgd diensten kunnen houden aan de Costa del Sol. Wij zijn dankbaar dat we tot nu toe toch weer een aantal diensten hebben kunnen houden. Ik wens u sterkte en hoop dat u deze lastige periode goed doorkomt. Wij houden u via onze website op de hoogte www.nigcds.com Hartelijke groet, Piet Visser, voorzitter van de kerkenraad.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 11 november vanaf 5 januari 1991: 1999 Nuevo Lanjarón 2003 Afwegingen 2004 Marktontwikkelingen en familiegeschiedenis 2005 Bill Clinton 2006 Van Frigiliana tot Covent Garden 2007 Superzondag 2008 Breda cursusplaats 480 2009 Uw kenmerk U04.0300/OGC 2304/2304002754Declaratie ten behoeve van de Stichting Cervantes Benelux (2) 2010 Vijftien jaar Lucaya beste Maagd: Het kan een drukke dag worden met problemen die u tot snel denken zullen dwingen. Schrijvers zullen ervaren dat zij geen gebrek aan woorden of fantasie hebben. Weersta de verleiding u extra stoer voor te doen tegen nieuwe kennissen. Schorpioen: Uw voorkeur voor logica en debat kan u in de ogen van anderen een beetje bemoeiziek maken. Hoe overtuigd u ook bent, er is altijd een andere kant. Raadpleeg een arts als u wilt afslanken en daar tot nu toe niet in slaagt.

Hier laat ik het even bij voor vandaag.