EMILY, HET GEHEIM VAN HUIS TEN BOSCH, 72STE VERJAARDAG VAN HIS ROYAL HIGHNESS THE PRINCE OF WALES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van mijn bericht D66, bericht van ambassadeur Jan Versteeg, Yoeri Albrechts van De Balie over The Crown en mijn documenten d.d. 13 november vanaf 5 januari 1991 ben ik al vroeg gaan slapen. Het verbaast mij wat zich allemaal in mijn onderbewustzijn afspeelt tijdens mijn slaap. Deze nacht had ik een bijzondere droom. Ik droomde over Emily Bremers. Emily speelt een belangrijke rol in mijn leven en ik beschouw haar nog altijd als een belangrijk ‘poppetje’ binnen ons organogram. Haar beeltenis kwam zeer helder bij mij door. Daarom memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Emily is vermeld: Congratulations to the new Prime Minister of the United KingdomRemoval to UtrechtLetter from the new Prime Minister of the United KingdomFax message to Mr Mohamed Al FayedKing Arthur’s Pub and devastating news from ParisRolls Royce Silver SeraphFamilieberichtenHet geheim van Paars en RoodBijzondere uitnodigingNacht van NijmegenHuwelijk Constantijn en LaurentienBeoogde bestuurssamenstelling Cervantes HoldingVijftig jaar Ernst & LuimCorthea Goeman BorghesiusBezoek aan Julio IglesiasOmkooppraktijkenPurple HeartOpnieuw maand van de waarheidEmily Bremers en It was a party yesterday night.

Mijn affiniteit met Huis ten Bosch komt voort uit een lezing die ik in 1995 in het Het Noordbrabants Museum te ‘s-Hertogenbosch heb bijgewoond door directeur Drs B. Woelderink van het Koninklijk Huisarchief. In deze lezing toonde hij een schilderij van dat paleis van Jan van der Heyden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 14 november vanaf 5 januari 1991: 1992 Fundación Cervantes Benelux 1996 Uw kenmerk BEVESTCUw brief van gisterenVerantwoord ondernemenNieuw organisatiemodel 1997 Brief aan J.P. Nauta 2000 Four years later 2003  Zeven jaar (Instituto) Cervantes Holding 2004 Acht jaar later 2005 Continuïteit van beleid 2006 De Engelenburg en het Instituto Cervantes BeneluxBrief aan Johan Agricola van de Engelenburg 2007 Imran Khan gearresteerd 2008 Z.K.H. Prins Charles zestig jaar 2009 Een fantastische middag in Delfshaven 2010 Zalmsalade van Hofman Catering en 2011 New York – Niagara Falls beste Maagd: Geniet ervan als u niets bijzonders te doen hebt. Blijf wat langer liggen, buig u over een paar ideeën of kijk een film. Begin pas met een nieuw project als u het benodigde gereedschap en de apparatuur hebt gecontroleerd en verzameld. Schorpioen: Maak u niet teveel zorgen als het weekend niet volgens plan verloopt. Problemen die veroorzaakt worden door autoriteiten kunnen uw weg blokkeren. Probeer zo onafhankelijk mogelijk te opereren zonder op lange tenen te trappen.

Dat is goed. Let me take you by the hand and meet you through the streets of London.