DE KLOOSTERKERK TE ‘S-GRAVENHAGE

Ik herhaal de laatste zin van mijn bericht Ju5t wed, NBL 280 IX, Project Rembrandt op Soestdijk, Warmond en mijn documenten d.d. 16 november vanaf 5 januari 1991  “Diana was mijn beste vriendin in het ‘Verenigd Koninkrijk’ en dat zal zij altijd blijven”. Dat is helaas geen grootspraak maar op 28 november 1997 bevestigd door een medewerkster van Ds Carel ter Linden  in de Kloosterkerk in Den Haag.

Daarom memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de Kloosterkerk is vermeld: AppointmentKorte terugblikSociale paragraafDe stenen tafelProcedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32Gaten in de paarse sokken stoppenVuelve usted en septiembreHfl. 111.133,60Verdere ontwikkelingenVeertien witte rozenTango moeilijkse moment op huwelijksdagRechtszaak Paul BurrellUnidad, Justicia y LibertadEen appeltje met iemand te schillen hebbenElton John in New YorkAlles onder controleBezoek aan de Residentie op 14 januari 2010Den Uyl en de Affaire LockheedGroeten aan mijn collega’s van de Baak in Noordwijk en Driebergen en vrienden van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen en Nieuw Licht op Elton John.

Het zenuwachtige briefje van Liesbeth van 17 november 1992 is dus begrijpelijk. Daarmee is ons probleem echter nog niet opgelost beste Maagd: Research voor een nieuw onderwerp kan u ergens heen voeren waar u nooit van plan was naartoe te gaan. U kunt te maken krijgen met een nieuw gezondheidsconcept en de filosofie die erachter schuilt kan uw denken sterk gaan beïnvloeden.

Ik denk hierbij aan Research voor Beleid en mijn slogan De geschiedenis van Cervantes is de geschiedenis van een filosofie analoog aan De geschiedenis van de Baak is de geschiedenis van een filosofie.  

Schorpioen: Met uw partner kan ruzie over geld ontstaan. Dit is een goed moment om ervoor te gaan zitten en erover te praten. Met een compromis kan alles worden opgelost, maar u bent degene die de bal aan het rollen moet brengen.

11:27 Ik ontving zojuist een telefoontje op mijn vaste lijn. Nadat ik enkele keren de woorden ¡Hola! Had ingesproken kreeg ik als antwoord van een Engelse dame: Goodbye! Die bal is dus blijkbaar al aan het rollen. Vanuit deze achtergrond heb ik naar Aflevering 3 van Seizoen 3 van The Crown gekeken getiteld Fairytale.