FAIRYTALE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 18 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

14:15 Het laatste nieuws van mijn bericht De Kloosterkerk te ‘s Gravenhage luidt 11:27 “Ik ontving zojuist een telefoontje op mijn vaste lijn. Nadat ik enkele keren de woorden ¡Hola! Had ingesproken kreeg ik als antwoord van een Engelse dame: Goodbye! Die bal is dus blijkbaar al aan het rollen. Vanuit deze achtergrond heb ik naar Aflevering 3 van Seizoen 3 van The Crown gekeken getiteld Fairytale”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 18 november vanaf 5 januari 1991: 1996 Business ProposalUw fax van vandaagMiranda 1997 Rechtinstandhoudend gebruik handelsmerkCongres A new relationship between Europe and Spain 1998 Halbertsma pallets 1999 Storm is over 2002 You’ll never walk alone 2004 Aansturing 2005 Op weg naar een nieuwe relatie? 2006 Asociación de hispanistas de Benelux 2007 I am Vueling 2010 Hispanocommunicatie en 2011 Harvard University Cambridge Massachusetts beste Maagd: Belangstelling voor verschillende filosofieën kan u ertoe brengen diverse leefwijzen te bestuderen of een workshop te bezoeken. Ook reizen is uw aandacht waard; speur op het net naar minder toeristische plekken om te bezoeken. Schorpioen: Hoewel u van gezelligheid houdt moet u ervoor oppassen dat u niet te dik wordt. (Dat zei mijn zoon ook al). Hebt u meer dan één geliefde, dan kan het moeite kosten wie u moet kiezen. Denk goed na over een besluit; laat zowel hart als verstand spreken.

Ofwel La razón y el corazón.

Si piensas… si quieres