FAVOURITS, FAGAN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN ‘THE PARALLEL PARTNER’

Na verzending van Fairytale en mijn documenten d.d. 18 november vanaf 5 januari 1991 heb ik gekeken naar Aflevering 4 van The Crown getiteld ‘Favourits’ en deel 5 getiteld ‘Fagan’. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 19 november vanaf 5 januari 1991: 1996 Financiering beleidsplanBevalling 1997 Your letter from 15 NovemberCongratulations to Her Majesty Queen Elizabeth II and His Royal Highness Prince Philip on their Golden Wedding Day 2002 Business Class Symposium Ondernemen en Beleggen 2003  2003 Starting The Business 2004 Eenwording 2005 Una rosa blanca 2008 Sleutel 97 2010 Nieuwe ledendag D66 te Arnhem en 2011 Bonny and Clyde beste Maagd: Sta vroeg op en focus op het voltooien van klussen. Later vandaag kunt u worden afgeleid van uw aanvankelijke dagindeling. U kunt met een onverwachte inspectie te maken krijgen. Probeer problemen met een lening te regelen. Schorpioen: Vermoedelijk een dag zonder drama of tegenslag. Irritante problemen kunnen snel worden opgelost en u zult ervan genieten dat voor elkaar te krijgen. Uw creativiteit kan een hoogtepunt bereiken met een verrassend resultaat.

In dit verband denk ik aan de term ‘The parallel partner’. Deze term treffen wij onder meer aan in Don QuijoteThe Parallel Partner IThe Parallel Partner IIToekomstplannenEn dan nu… het systeemEarl Charles Spencer en Ronald BlankensteinBrief aan Johan Agricola van De EngelenburgHet Jaar van De Engel en Inventarisatie Spaans in de Benelux. Ik ben nu benieuwd wanneer ik een reactie krijg op mijn brief Request for a Royal Recommendation aan Her Royal Majesty The Queen.