WERKEN AAN EEN SCHONE LEI EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

10:15 Ik herhaal mijn horoscoop van gisteren in Ons bezoek aan Kreta en mijn documenten d.d. 22 en 23 november vanaf 5 januari 1991. Schorpioen: Er kan sprake zijn van een machtsstrijd; u bent nog kritischer dan anders voor uzelf en uw medemens. Doe uw best open te staan voor compromissen. Reken af met opkomende wrok en ga verder met een schone lei.

Ik zal dat overwegen. Een zaaier ging uit om te zaaien. Wat gezaaid is dient ook te worden geoogst. Aan een schone lei gaat in de regel een portfolioanalyse vooraf. Ik zal dus op de eerste plaats een verkort overzicht produceren van de berichten die ik vanaf 1 januari 2020 heb verstuurd. Als checklist. Teneinde te (laten) verifiëren of alle hierin vermelde actiepunten zijn uitgevoerd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 24 november vanaf 5 januari 1991: 1993 Ontspanningsoefening 1996 Nieuwe bedrijfsstructuurChristmas Greetings 2000 Preparing for dinner  2002 Boek verkocht in Halifax 2003 The final countdown 2004 Wrexham 2005 Contributie lidnummer 13289 2006 The Queen 2007 Diana’s ‘lovers’ 2010 William en Catherine trouwen op 29 april 2011 in Westminster Abbey en 2011 Ik tel tot drie beste Maagd: U kunt ineens tot over uw oren verliefd zijn, misschien op iemand met wie u samenwerkt of op een klant. Als gevolg daarvan zult u meer aandacht aan uw uiterlijk besteden en dat kan nooit kwaad. U bent toe aan iets nieuws. Schorpioen: Ergernis over een bepaalde situatie kan toeslaan en boosheid krijgt de overhand als u niet tijdig weet te dimmen. Trek u terug als u voelt dat de stoppen dreigen door te slaan. Iets waar u geen vat op hebt kan uw plannen torpederen.

Ik heb mij al jaren teruggetrokken. Nochtans doet het mij deugd dat ik langs deze weg kan blijven communiceren.