PRECIPITACIONES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Truenos y relámpagos schalden en flitsten hier vannacht over de Middellandse Zee. Waardoor zelfs de stroom enige tijd was uitgevallen. Ik moest hierbij denken aan het lied het dondert en het bliksemt van Guus Meeuwis en Vagant. In mijn Utrechtse tijd heb ik in de Florin & Firkin na afloop van de opnamen van Spijkers met koppen een belangrijke afspraak met hen gemaakt. Dat was op 17 oktober 1998. Daarom memoreer ik vandaag mijn verbindende elementen waarin Guus Meeuwis is vermeld: Bijzondere uitnodigingPoppetjes aan het dansenVerdere ontwikkelingenBeoogde Bestuurssamenstelling Cervantes Holding¿? Don QuijoteDe godin van de jachtJeanius en de KaagweekNieuwe statistieken februari 2005Het eerste produkt van Cervantes ProductionsArgentinië in de Keizer Karelstad en Guus Meeuwis: Wij zullen doorgaan.

Na dit te hebben vastgesteld ga ik over tot mijn feedback op Deel 7 van The Crown getiteld ‘The Heriditary Principle’. Prinses Margaret wordt opgenomen in The Royal Brompton Hospital. Brompton is onder meer vermeld in ParticipationEerste uitgebreide brief aan Prinses DianaHand in eigen boezemNieuw leiderschapDiana, verhaal van een prinses Deel 4Wat de toekomst brengen mogeDurfinvesteerdersImran Khan gearresteerdWhen fantasies come trueExcalibur het zwaard van Koning Arthur en  Gelders debat.

Bij de toast “Many happy returns of the day” denk ik aan mijn ‘Annual Returns’ en ‘Annual Accounts’. ‘Annual Return’ treffen wij onder meer aan in Your ref. PSU/COVerdere ontwikkelingenDe gele ballonBerichtgeving aan Companies HouseTommy can you hear meCongratulationsUitnodigingAnnual ReturnTussen hemel en aardeFormulier 363S Annual ReturnHaags Juristen CollegeFaxbericht Annual Return (2)Brief Annual Return (2)Terug in TorremolinosFirst reaction from CaliforniaAnnual Accounts Instituto Cervantes LtdAnnual Accounts en Annual ReturnWit en Paars en RoodVAT-nummerKernbegrippenNieuwe statistieken juli 2005Offerte Cervantes.eu en Cervantesonline.euBrochure Vermogensbescherming, belastingontwijking en estate planning voor ondernemersTerug in het landRafael del Moral¡Leve de Koningin!Forward Annual Return and Annual Accounts end of financial yearFaxbericht 2 Annual Accounts end of financial year Instituto Cervantes LtdReview Instituto Cervantes LtdLevende Talen en Cervantesonline.co.ukReactie op claim No. 7 JN 21469 van de County Court St. AlbansAdministratieve zakenForward Annual Return and Annual Accounts End of Financial year 2008Hillary in alle StatenUw bericht van 7 maart 2008Uw bericht van 7 maart 2008 (1) – Uw bericht van 7 maart 2008 (2) – Forward Annual Return Instituto Cervantes Ltd 2008Hillary ClintonClaim op HarrodsDokter Nijsten en mijn Ventures into the United KingdomAnnual Return 2009 verzondenJuliana, Middachten en Sir Winston en Road Town Tortola British Virgin Islands.

Margaret herinnert zich de dag dat Edward werd gedoopt en ik dat hij was geboren. Charles laat Margaret op een mooi eiland (een BV volgens de ondertiteling) weten dat Diana weer zwanger is. Hij is er niet vrolijker van geworden. Het is niet duidelijk welk eiland het betreft. Maar het zal mij niet verbazen wanneer dat Tortola blijkt te zijn.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Stratford-upon-Avon, mijn documenten d.d. 25 november vanaf 5-januari 1991, deadlines en The Heriditary Principle mijn verbindende elementen d.d. 26 november vanaf 5 januari 1991: 1994 Een rituele wandeling 1997 Gedachten verspreiden zich snel 1999 Purple Heart Operation 2002 Financiación Proyecto Cervantes 2003 Advocatenjargon 2004 De Engelenburg in Brummen 2007 Afschrift en Top 30 van 72 landen 2008 Algemene ledenvergadering Valkhofvereniging uitgesteld tot 10 december 2010 41 jaar op stap met Transavia en 2011 Het Licht op Buitenlandse Zaken beste Maagd: Door oponthoud kunt u gehaast of te impulsief zijn. U kunt tot wachten worden gedwongen juist als u iets bijzonders wilt gaan doen. Ga zo vroeg mogelijk naar huis zodat u kunt ontspannen. Zet een misverstand meteen recht. Schorpioen: Zonder bericht vooraf kunt u te horen krijgen dat geld waarop u rekent niet wordt uitbetaald. U kunt de dupe zijn van bezuinigingen. Maak u niet te veel zorgen; zie het als iets wat ook u moet meemaken. Laat geen kansen liggen.

Ik heb tot op heden niets anders gedaan dan bezuinigd. Daar heeft de Nederlandse Regering jarenlang haar vruchten van kunnen plukken. In dit verband verbaast het mij dat Minister-President Mark Rutte vanmiddag onder ede voor de Nederlandse televisie heeft verklaard dat er op zijn departement van Algemene Zaken  geen gespreksnotities worden gemaakt. Het spreekt vanzelf dat er dan communicatieproblemen ontstaan en belangrijke beleidsstukken over het hoofd worden gezien. Zoals de statuten van de Stichting Cervantes Benelux. De Minister-President is de eindverantwoordelijke voor al hetgeen er gebeurt in het land. Dan dient ook elke vorm van onderlinge communicatie voor honderd procent gedocumenteerd te zijn.