HET LICHT OP ‘SOUTH AFRICA’ EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 NOVEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

11:00 Deel 8 van The Crown is getiteld 48:1 en begint in Kaapstad Zuid-Afrika in mijn geboortejaar 1947. Elizabeth viert daar haar 21ste verjaardag. Vervolgens zien wij beelden van Oxford University. Ik herken de beelden van ons bezoek aan Oxford na terugkeer uit Blenheim Palace op 7 augustus 1996. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin ‘South Africa’ is vermeld: Trade Marks Examination Report of the Patent Office in LondonThe Angel on the Bridge and Henley Management CollegeRed Toyota CamryConfirmation of my residence in LeeuwardenReport 36 The last postVerdere berichtgevingEspaña-Nederland-InglaterraBericht van Harry MensBericht aan de directie 005Tweede bericht uit de Keizer KarelstadThomas TriebelsPaars en Oranje naar Zuid-Afrika en Remembering Christmas 1996.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Tierry Baudet, Forum voor Democratie en mijn documenten d.d 27 november vanaf 5 januari 1991  mijn verbindende elementen d.d. 28 november vanaf 5 januari 1991: 1996 Christmas  1998 Cervantes Management Centrum 2002 Six years laterAmazon domineert ook Europese markt 2003 Question 28 2004 Het laatste bericht van 2004 uit Spanje 2005 Brochure Vermogensbescherming, belastingontwijking en estate planning voor ondernemers 2006 Kabinet met Nieuw Elan 2007 Joop Drechsel 2008  Congratulations to the supporters of Tottenham Hotspur 2010 Your wedding on 29 April 2011 en 2011 Uitnodigingen van D66 beste Maagd: Beoordeel anderen niet te sceptisch en schiet niet uit uw slof als iemand u te veel op de nek zit. Voorkom dat een gewoonte die u net hebt afgeleerd weer aanwakkert. Laat naasten de besluiten nemen waar u moeite mee hebt. Schorpioen: Blijf in de buurt van uw huis, maar ga wel naar buiten en pak u goed in. Een naaste kan u ergeren of uit uw tent lokken. Maak geen ruzie over futiliteiten. Flirten met een vriend kan leuk zijn maar…blijf liever vrienden.

Ik ben niet zo flirterig aangelegd. Eerder met een vriendin dan met een vriend. Mijn vrienden heb ik blijkbaar bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden. Ik kreeg deze week post van hen.