DE BELASTINGDIENST EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Ik hoorde mijn naam afgelopen vrijdag noemen op de Nederlandse televisie. Die jongens van de VARA over de parlementaire ondervraging over de belastingdienst: “Ik weet van niets, ik weet van niets, etc. En ook John van der Heyden weet van NIETS“.

Aangezien ik altijd heb gekozen voor integriteit, transparantie en congruentie heb ik aansluitend aan mijn bericht The Crown deel 7 en mijn documenten d.d. 30 november vanaf 5 januari 1991 een overzicht geproduceerd van mijn verbindende elementen uit de periode 1992 tot en met 2012 waarin – zowel de Nederlandse als de Britse – Belastingdienst is vermeld.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 1 december vanaf 5 januari 1995 Instituto Cervantes Benelux 1997 Familieberichten 2000 Familieberichten 2002 George Harrison uit Henley-on-Thames 2004 De klok en de klepel 2006 Brief 1100 2007 Caramba 2009 Het laatste bericht uit Spanje van het jaar 2009 2010 Koninklijke Familie veilt inboedel Paleis Soestdijk in maart 2011 en 2011 Bezoek aan LUX te Nijmegen beste Maagd: Rangschik uw paperassen; rommel kan tot gevolg hebben dat brieven, verslagen of telefoonnummers verloren gaan en u later veel tijd kwijt bent met zoeken. U kunt ook een achterstallige rekening vinden die u dringend moet betalen. Schorpioen: Juist als u probeert praktisch te zijn kunt u een domme fout maken of iets verkeerds zeggen en uzelf in verlegenheid brengen. Een vriend kan u verrassen met een liefdesverklaring, maar dat zal niet meer zijn dan een opwelling.

Ik heb geen enkele behoefte aan een liefdesverklaring van een vriend. Ik ben namelijk hetero.