KRO-NCRV, FACTUUR FREEMONT CYPRUS BETAALD EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van mijn bericht De belastingdienst en mijn documenten d.d. 1 december vanaf 5 januari 1991 ontving ik gisteren rond 13:35 een telefoontje van een medewerkster van KRO-NCRV op mijn mobiele telefoon met het verzoek om ondersteuning van deze omroeporganisatie voor 6 euro per jaar. Ik heb haar op de hoogte gebracht van mijn contacten met Rik Felderhof en Fons de Poel en mijn functie als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux. Zij liet weten nog nooit te hebben gehoord van het Instituto Cervantes en in 1997 in Eindhoven is geboren. Fons de Poel heb ik voor het eerst ontmoet tijdens een voetbalwedstrijd van NEC in het Goffertstadion in Nijmegen. Dat heb ik beschreven in Corporate identity. Het was een goed voorbereid telefoongesprek. In dit verband is mijn aandacht na het zien van de voetbalwedstrijd Vitesse-Fortuna Sittard afgelopen zondag opnieuw uitgegaan naar de op dit moment succesvolste voetbalactiviteit in de regio Arnhem-Nijmegen die thans helaas in buitenlandse handen is. Van Freemont Cyprus ontving ik gisteren de jaarlijkse factuur. Deze is vandaag voldaan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 december vanaf 5 januari 1991: 1996 Marktonderzoek KLMMarktonderzoek Philips 1997 Verdere beleidsontwikkelingen 1999 The Lion sleeps tonight 2000 Story 2002 Opnieuw investeren 2004 Mijn oprechte deelneming 2005 Brieven van De Koninklijke Huizen van Nederland, Spanje, Belgiƫ, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk 2007 Serverruimte overschreden 2008 Ontwikkelingen van de laatste dagen 2009 Kerstvakantie in mijn geboorteland 2010 en Het wereldkampioenschap voetbal 2018 gaat naar Rusland beste Maagd: Onderhandelingen op het werk kunnen onder de huidige trend goed verlopen. Let er wel op dat u niet overdrijft. Er is niets op tegen om van de geneugten die het leven biedt te genieten, maar te veel kan u behoorlijk gaan opbreken. Schorpioen: Besteed extra zorg aan uw uiterlijk zodat u zeker weet dat u eruit ziet conform de rol die u wilt spelen. Alles wat u van plan bent heeft een grote kans van slagen. Een nieuwe liefde kan zo intens verlopen dat u naar adem hapt.

Tjee!!!