MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Aansluitend aan mijn bericht KRO-NCRV, Factuur Freemont Cyprus betaald en mijn documenten d.d. 2 december vanaf 5-januari 1991 memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 3 december vanaf 5 januari 1991: 1992 Van der Heijden/UNIEBLHP1996 Marktonderzoek ABN/AMRONieuwe ontwikkelingenVoortgangsrapportageKerstverhaal (3) 2000 Groeten uit Torremolinos 2002 Real Madrid wint Wereldbeker 2006 David, Paula and Mary 2007 El Toboso, Asociación de Profesores de Español VDSN Países Bajos en Herman Wijffels 2008 Carlos Roberto Saz Parkinson Bristol Engeland 1969 – New York 4 augustus 2008 en 2011 Terugblik op de themadag over pensioenen in het hoofdgebouw van De Unie in Culemborg beste Maagd: Herinneringen aan feestelijke familietradities kunnen u ertoe brengen de plannen voor de komende feestdagen te veranderen. Misschien moet u bepaalde gewoonten aanpassen als er een nieuweling uit een andere cultuur is bijgekomen. Schorpioen: Uw werk kan momenteel voornamelijk bestaan uit nadenken. Uw vermogen om met nieuwe procedures op de proppen te komen wordt alom gewaardeerd. Beteugel uw neiging tot pessimisme en kom niet al te kritisch uit de hoek.

Dat is een goed advies van de astroloog.