HET LICHT OP HILVERSUM

19:25 Het telefoontje dat ik vorige week 2 december ontving op mijn mobiele telefoontje door een medewerkster van KRO-NCRV heeft mij er opnieuw op geattendeerd dat er een stad in Nederland is die een belangrijke rol speelt in mijn leven en dat is onze omroepstad Hilversum. Niet op de laatste plaats vanwege het Spaanstalige interview dat ik daar in 1989 voor Radio Nederland Wereldomroep heb afgegeven aan Constantino de Miguel. Getiteld Experiencias holandesas. Er zijn niet veel mensen die mijn mobiele telefoonnummer kennen. Ik heb het jaren geleden vermeld op mijn visitekaartje van Drukkerij DHV in Nijmegen bij mijn boek. Daarom heb ik vandaag op de zeventiende verjaardag van Prinses Amalia aansluitend aan mijn bericht Lillibet een opsomming gemaakt van mijn verbindende elementen waarin Hilversum is vermeld beste Maagd: Als trots de overhand krijgt kunt u meer op u nemen dan u kunt waarmaken. Speel geen spelletjes met uzelf. Door achter de schermen te werken krijgt u meer ruimte om na te denken zonder door anderen te worden beïnvloed. Schorpioen: Kom niet te bazig over als u op het werk uw mening geeft, want dan gaat men u mijden. U zult blij zijn als u vanmiddag weer thuis bent en kunt ontspannen in uw eigen omgeving. Nodig een collega eens thuis uit.

Ik denk hierbij aan Francis Versteeg. Je bent van harte welkom, Francis. Maar we hebben elkaar vanmiddag al gesproken. De onderlinge afstand was minder dan anderhalve meter. En ik wil die afstand toch wel handhaven. Daarom informeer ik je op deze wijze totdat we na de vaccinatie tegen het coronavirus weer aan nieuwe activiteiten kunnen gaan werken. Zoals de lang geleden voorgestelde excursie naar Aranjuez.