BALTASAR GARZÓN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Wij ontvingen het goede nieuws dat er aanstaande zondag weer Nederlandstalige kerkdiensten worden gehouden in Fuengirola en het Holland Huis in Torremolinos. Na verzending van Tijd voor MAX en mijn documenten d.d. 9 december vanaf 5 januari 1991 ontving ik brief 20201203 ING Madrid inzake fraudebestrijding. Vermoedelijk naar aanleiding van mijn politieaangifte d.d. 7 mei 2019. In dit verband gaan mijn gedachten uit naar de Spaanse onderzoeksrechter  Baltasar Garzón. Baltasar Garzón is onder meer vermeld in Confirmación de llegadaBaltasar GarzónInstituto Cervantes BeneluxBijzondere uitnodigingDagboek Spanje 2001 Deel 1 verzonden naar de Directie van de Baak in NoordwijkOpvolging van DianaKroon op het werkDank aan het bestuur van de Nederlandse Club Costa del Sol en Karin BloemenTekeningsbevoegdheidAlexia Juliana Marcela LaurentienPrinses Diana en Erna Zwart in BrummenVitesse of AZOntmoeting met Baltasar GarzónVooravond van de Tweede Kamerverkiezingen in NederlandDe formatie kan beginnenOp weg naar een nieuwe paarse regeringDe dames van BavariaEarl Charles Spencer, Thom de Graaf en de dames van OranjeNieuwe ledendag D66 te UtrechtRoy Makaay en het Instituto Cervantes BeneluxOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenAfscheid van Jan Peter BalkenendeCommunicatie met Spaanstalige collega’sIn de Winkel van Sinkel is alles te koopMark Rutte op bezoek in Moskou en The Lady of the LakeNieuwe Collega: Víctor García de la ConchaEen terras aan de Avenida Palma de Mallorca en Wandelen.

Hierop aansluitend heb ik gisteravond tot 20:45 gekeken naar de Clausura de la IV Cumbre de Internacionalización door Su Majestad El Rey, het bezoek van zijn echtgenote aan Valencia en REYES DE ESPAÑA en la Cena de gala ofrecido por S M La Reina del Reino Unido. Ik attendeer hier  op  minuut 27:52 Waarin Don Felipe de relatie aangeeft met Shakespeare en Cervantes zoals ik dat op 28 april 1997 met Philip Homer in Straford-upon-Avon heb besproken. In dit verband keek ik vanaf 21:29 tot 22:30 naar Diana’s Collection of Treasures. Daarna ben ik gaan slapen. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 11 december vanaf 5 januari 1991: 1994 Prof.Dr. B. Smalhout 1996 GeslachtsnaamwijzigingEuropese integratieCore Business 1998 Uw brief van 8 december 1998  1999 Education and Society 2000 De laatste brief uit Spanje 2003 Groeten van Sjaak 2005 Groen licht voor Karel Aalbers 2006 She believed in me 2007 Florin and Firkin Utrecht 2008 Waal Eck Hof Imprescindible en 2011 Recompensación beste Maagd: Uw nachtrust kan worden verstoord door fantasieën die u de hele dag blijven vervolgen en op verkeerde momenten te binnen schieten. Pas op voor uw neiging het niet al te nauw te nemen met de waarheid, want u kunt betrapt worden.

Dit zou te maken kunnen hebben met mijn brief van 9 maart 1999 inzake Strategisch Perspectief 2000 vanuit Gibraltar. Ik citeer: “Drs E.H. Halbertsma, Managing Director Instituto Cervantes Holding Ltd. Koningin Astridboulevard 23 NL 2201 BJ Noordwijk Netherlands. JH/LH990309. Betreft: G2000. Gibraltar, 9 maart 1999. Dear Elizabeth, Ik schrijf vanaf het terras van The Horseshoe in Main Street in Gibraltar. Zoëven heb ik het gastenboek getekend van het Gouvernementspaleis. Daar werd ik bijzonder hartelijk ontvangen. De Spaanse douane keek niet al te vriendelijk toen ik hem het visitekaartje van onze holding liet zien, een enveloppe van Instituto Cervantes Benelux met een foto van My Lady en een enveloppe met het opschrift On Her Majesty’s Service. Dit in tegenstelling tot de Britse dame, die het absoluut niet nodig vond om in mijn paspoort te kijken. Het is een heel bijzondere gewaarwording vanuit Spanje plotseling weer in Engeland te staan. Het is hier compleet Brits. Ik kan me wel voorstellen dat hier heel wat culture-shocks hebben plaatsgevonden. De Britten en Spanjaarden gaan hier echter wonderwel goed met elkaar om. En zo hoort het ook. Ik hoor de Engelsen ook niet zeuren over Ceuta en Melilla. Uiteindelijk zijn We nu allemaal landgenoten. Toen ik Main Street binnenwandelde werd ik zowat aangereden door een auto met het kenteken G2000. Dit deed mij uiteraard denken aan Strategisch Perspectief 2000. Deze keer starting from Gibraltar of course. 12.55 I had a conversation with three interested gentlemen from Poole. Marjolein belde. Er zitten al mannen voor de deur om de telefoonlijn aan te leggen. Ze komen morgen terug. Dan kan ik faxen. Receive my regards from Gibraltar, John.”

Schorpioen: Vrijgezellen kunnen zich bewust worden van de aanwezigheid van een bewonderaar(ster). Uw fantasie kan u naar amoureuze dromen voeren nog voor er iets tussen u beiden is voorgevallen. Houd uw kerstplannen eenvoudig.

Dat was ik inderdaad al van plan.