LOCK DOWN IN NEDERLAND EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

09:40 Na verzending van Eendracht en mijn documenten d.d. 14 december vanaf 5 januari 1991 heb ik de toespraak gezien en gehoord van onze huidige Nederlandse Minister-President Mark Rutte inzake de maatregelen om het coronavirus te lijf te gaan. Het zijn mijns insziens ingrijpende maatregelen die ik niet zal herhalen maar wel respecteer. Het gaat immers om de toekomst van ons allemaal. Dat gedoe van die demonstranten vind ik erg vervelend en ik mag blij zijn dat ik nu in Spanje woon. Want ondanks alle moeilijke omstandigheden heb ik er vertrouwen in dat positieve krachten het uiteindelijk zullen winnen van negativiteit en gebrek aan loyaliteit jegens degenen die zich inzetten om ons door deze crisis heen te loodsen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 15 december vanaf 5 januari 1991: 1992 Merklicentieovereenkomst 1996 Uw kenmerk F586/96 1997 Koninginnendag 1998 New London ChoraleDe bakens verzetten 1999 Autoweg 2003 Back in the Netherlands 2005 Iemand met een betoverende uitstraling 2007 Wampie 2008 Karin de Winter 2010 Nerja, Frigiliana en Almuñécar en 2011 The Real Number One beste Maagd: Gebruik initiatief en energie om uw carrière aan te jagen. U kunt meer nog dan anders toe zijn aan verandering. Stel u ambitieus en competitief op als u deals wilt sluiten vóór anderen in actie komen. Professioneel kunt u hoog scoren. Schorpioen: Geef uzelf een duwtje in de rug als u niet op gang kunt komen. Maak de wasmand leeg en berg de strijkplank niet op voor alles in de kast ligt. Het zal prettig zijn, ook voor uzelf, als niemand de komende dagen misgrijpt.

Huishoudelijk werk dus.