HET MUSEUM VAN NEDERLAND EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Vanavond wordt vanaf 20:30 Het Museum van Nederland uitgezonden vanuit Paleis Soestdijk met medewerking van Janny van der Heijden. Is zij familie? Mijn standaardantwoord is in dit soort gevallen steeds ‘natuurlijk, anders zou ze zo niet heten’. Een vergelijkende DNA-test zou in dit verband ook interessant zijn. In dit verband memoreer ik mijn bericht Vijfde NS-keuzedag 2011-2012 Viering tiende verjaardag van het huwelijk tussen de Prins van Oranje en Máxima Zorreguieta uit Buenos Aires beste Maagd: Stel u flexibel op en blijf tijdens gesprekken geduldig. Iemand kan uw tijd verspillen door op details te hameren waardoor vooruitgang zal stagneren. Als u zegt wat u denkt en vindt, kunt u anderen beïnvloeden. Een compliment zal u raken. Schorpioen: Het kan een drukke dag worden waarop veel informatie wordt uitgewisseld. Mentaal staat u op scherp, dus doe die dingen die een oordeel of analyse vereisen. U kunt vandaag indruk maken op degenen die u wilt imponeren.

Daar gaat het mij niet om. Waar het om gaat is dat onze zaak gaat draaien! In dit verband ging mijn aandacht gisteren uit naar de song Trains and boats and planes van Burt Bacharach en gezongen door Dionne Warwick. Terzake zond het NOS Journaal ook beelden uit vanuit het schitterende station in Arnhem dat door UNStudio is ontwikkeld. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Lock down in Nederland en mijn documenten d.d. 15 december vanaf 5 januari 1991 mijn verbindende elementen d.d. 16 december vanaf 5 januari 1991: 1997 Lord Brooke Earl of Warwick 1998 Stichting Cervantes BeneluxGerookte Zalm 1999 Brieven aan Breuker 2000 Verdrag van Nice 2003 In Koninklijke Dienst 2004 Prioriteit Nummer Eén 2005 Once in Royal David’s city 2006 Geen statistieken 2007 Geen kerstkaarten dit jaar 2007 2008 Vrede op aarde 2010 Buitengewone belangstelling voor ‘Britten herdenken Diana’ en2011 Reinildis van Ditzhuyzen en Liesbeth Spies beste Maagd: Hoewel uw gezin u na aan het hart ligt kan uw carrière nu belangrijker zijn. U kunt een unieke kans krijgen uw speciale talent te tonen en door een kleine crisis nog een extra mogelijkheid om uw ster te laten stralen. Schorpioen: Zorg tijdens onderhandelingen dat u krijgt wat u toekomt en trek een poker face. Laat u niet in de kaart kijken door ongeduld te tonen. Iemand van het andere geslacht die u vriendelijk bejegent kan bijbedoelingen hebben.

Ik heb begrepen dat Boris Johnson heeft besloten om verder te onderhandelen over een overeenkomst tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. In mijn ogen komt daartoe het bovenstaande op de eerste plaats. Hij heeft op dit moment nog twaalf dagen. De deadline is vanzelfsprekend 28 december aanstaande. Zoals elk jaar sinds 1996. Onze Minister Wopke Hoekstra van Financiën heeft al laten weten dat het voor ons allemaal Het Beste is dat die zogenaamde ‘Brexit’ zo Snel mogelijk van de tafel gaat. Ik beschouw het besluit van voormalig Premier Cameron om een referendum over deze aangelegenheid te houden door zijn volk te laten beslissen over zeer ingrijpende internationale strategische belangen nog altijd als een gebrek aan leiderschap en historische blunder van de eerste orde. Zeker nu wij elkaar zo hard nodig hebben. Vandaar nog een terugblik op 28 november vorig jaar.