KERSTLUNCH VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Tweede kerstdag zaterdag 26 december 2020 mijn documenten d.d. 26 december vanaf 5 januari 1991 heb ik vanaf 13:30 tot 17:45 deelgenomen aan de door Marianne Groeneveld uit Noordwijk georganiseerde kerstlunch in Brasserie Casa Beense in Torremolinos. De rode loper lag al uit hetgeen mij direct deed denken aan mijn bezoeken aan het etablissement Wampie in Arnhem. De sfeer was gezellig en ontspannen. Onze stadgenoot Marijke Mutters had de honeurs van Marianne waargenomen want een mens kan slechts op één plaats tegelijk zijn. Ik heb de foto’s naar Marianne doorgestuurd en ik mag veronderstellen dat zij de volgende keer in De Vliegende Hollander zullen verschijnen. Ik kan u immers niet met een enorme hoeveelheid verlies aan bestandsruimte op uw computer opzadelen. Voor de goede orde breng ik u wel op de hoogte van het voorgeschotelde menu: Luxe kerst lunch Glaasje champagne ***  Gegrild brood kerst salade en een gevuld eitje *** Soepje Courgette, ossestaart of champignons *** Broodje warme beenham of ossenworst *** Carpaccio met rosbief met truffelmayonaise Of Kalfs fricandeau met tonijn crême *** Kroketje met brood Rundvlees/garnaal *** Heerlijke malse kip saté *** Kerst cupcake.

Er is ook goed aandacht besteed aan de muziek. Aan het eind van de maaltijd werd namelijk het ‘Old lang syne’ ten gehore gebracht dat mij vanzelfsprekend in gedachten terugbracht naar de millenniumwissel in Schotland.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 27 december vanaf 5 januari 1996 Rekening Groot-BrittanniëRecommendation 1997 London Report Christmas 1997Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32 1999 Van Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar Braemar 2002 Contabilidad AEPE (2) 2003 I am afraid that this last will is not valid 2004 Goede jaarwisseling 2005 Eenzaam en ook alleen 2006 We’re coming up to the moral now folks and to the end so pay attention 2007 Villa Felderhof in Saint Tropez 2009 Cursusplaats 740 Deventer en Burgemeester Opstelten 2010 De laatste aflevering van Villa FelderhofDe vooravond van een nieuwe tijd 2011 Julio Iglesias.

Na de toespraak van Her Majesty stel ik vast dat het graf van de onbekende soldaat in Groot-Brittannië thans is ondergebracht in Westminster Abbey op de plaats zoals dat in Portugal is gebeurd in Batalha. In dit verband spraken wij ook over onze ervaringen in Portugal. In het bijzonder over de Fado. Alsmede over de Portugese ‘gentlemanlike’ benadering tijdens ons bezoek aan de universiteit van Coimbra. Vanuit dit startpunt gaan mijn gedachten thans vanzelfsprekend uit naar ons bezoek aan Bragança.