DEADLINE MAANDAG 28 DECEMBER 2020

11:35 Na verzending van Kerstlunch van de Nederlandse Club Costa del Sol en mijn documenten d.d. 27 december vanaf 5 januari 1991 heb ik deelgenomen aan de kerkdienst in het Holland Huis onder leiding van Ds Dirk Griffioen. Wij hebben bij deze gelegenheid de overledenen van het afgelopen jaar herdacht. Na thuiskomst ontving ik de bevestiging van Marianne Groeneveld uit Noordwijk dat zij de foto’s van de NCCS-kerstlunch in goede orde heeft ontvangen en een berichtje van onze Sinologe in de familie over China en Taiwan. Hierdoor ging mijn aandacht uit naar Workshops, sluiting, excursie naar de ‘Ciudad Encantada’ en afscheidsdiner in Cuenca en mijn berichtgeving terzake aan Alicia Wen Fen Liang. Vervolgens zond ik Ds Dirk Griffioen om 18:12 deze feedback op de kerkdienst van gisteren: “Nun komm der Heiden Heiland Waarde Dirk Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor de indrukwekkende preek die je vanmorgen naar aanleiding van Psalm 40 hebt gehouden voor een zeer klein groepje mensen in het Holland Huis. Ik heb groot respect voor jouw motivatie om voor een zeer klein groepje mensen met volle overtuiging jouw geloof te verkondigen vanaf de preekstoel. Velen zouden wellicht onder deze omstandigheden hebben gedacht ‘Ik heb geen zin om mij voor zo’n klein groepje in te spannen. Wat is het rendement daarvan?’. In dit verband dank ik je voor jouw aandacht voor het thema ‘Nun komm der Heiden Heiland’ tijdens de koffie en het nuttigen van de door organist Rafael Ragazza geschonken Galicische lekkernij. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin het thema ‘Nun komm der Heiden Heiland’ is vermeld: European Cervantes FoundationTaak en samenstelling van de Raad van BestuurReport 28Why are you sitting on the roof of that house in Saint Tropez?Weekly Report 29 Nun komm der Heiden HeilandDiana, verhaal van een prinses Deel 1Naar Althorp terugWitte rook voor klokkenluidersAfsluiting dossier BreukerEarl Charles Spencer en Ronald BlankensteinNaar Soestdijk terugDe glazen bolIn het spoor van de astroloogGroeten uit de Keizer KarelstadLambert van BodegomVoorbereiding op de audiëntie aan het Spaanse HofEarls Court Gym LondonInzake The Diana Inquest Part 1Thom de Graaf uit WarmondBuitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders nieuwe bankencombinatie op 1 november 2007Het Haags Juristen College en Huis ter DuinBritse troepen langs de rode loper terug naar huis op Christmas EveChristmas, bruidspaar en Alma CuypersBijeenkomsten voor hispanisten in Utrecht en MadridZestien jaar vrijgezelBezoek aan Paleis SoestdijkClaim op Harrods blijft gehandhaafd totdat vergoeding van de schade heeft plaatsgevondenWat heeft SegoviaTerug in Paleis Het Stadhouderlijk Hof en Prinsjesdag 2008Nieuw Licht op ToledoMoszkowicz en de hondenbelastingEr zit muziek in de Bank Cervantes BeneluxDe laatste aflevering van Villa FelderhofSucces voor Mr Abraham Moszkowicz The next step en Opsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham Moszkowicz. Prettige avond John

Vandaag heeft Boris Johnson de laatste gelegenheid om een overeenkomst totstand te brengen tussen de Institutos Cervantes van Spanje, de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Hierna zag ik de morning prayer vanuit Canterbury Cathedral met een aantal kalkoenen die kerstmis hebben weten te overleven en een lezing uit St. John.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 28 december vanaf 5 januari 1991: 1994 Dertigduizend gulden voor mijn informatie 1998 Bevestiging bezwaarschriftKerstmis 1998 2000 Paarse petten 2002 Even wachten… 2003 Eeltje Halbertsma in Grouw 2005 Negen jaar na dato 2006 Een belangwekkende datum 2007 Elf jaar Van der Heyden/Spencer 2008 Twelfth Anniversary of My Engagement to The Princess of Wales 2010 Veertien jaar na een bijzondere kerstmis in Friesland en 2011 Proefrit Seat Altea beste Maagd: Je zult nog veel te doen hebben. Zorg voor een liefdevolle en vredige sfeer en voorkom elke wanklank. Snoep en snack nu niet te veel zodat je je met kerst even kunt laten gaan. Reserveer een deel van de vrije dagen voor jezelf. Schorpioen: Middenstanders zullen het druk hebben maar moeten elke klant toch als koning behandelen. Als je vriendelijk bent zal men je ook vriendelijk bejegenen. Bezorg iemand die met kerst alleen is een gedenkwaardige avond.