HET HOOFD IN DE WOLKEN

11:50 Na verzending van mijn bericht Deadline maandag 28 december 2020 ontving ik van Piet Visser de eervolle uitnodiging om tijdens de eerste zondag van het nieuwe jaar 3 januari 2021 de lezingen uit Jesaja en Lucas 2 te verrichten tijdens de eerstvolgende kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol in het Holland Huis in Torremolinos.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 29 december vanaf 5 januari 1991: 1996 Bruggen slaan 1998 SchadeafhandelingLadies’ Night 1999 Melrose en Galashiels 2004 De Kern van De Zaak 2005 Herman Veenendaal 2006 The Queen’s Castle 2007 Evita 2009 Jan Kees Meijnen en De Horsten in Wassenaar en 2011 Ellecom en Sjaak van Gemerden beste Maagd: Op een bijeenkomst kun je mensen ontmoeten die je carrière gunstig kunnen beïnvloeden of iemand zegt iets waardoor er een wereld voor je opengaat. Probeer een eerlijk gesprek op gang te brengen als je partner dwarsligt. Schorpioen: Je kunt vandaag met je hoofd in de wolken lopen; geniet ervan zolang het duurt. Sta aan het eind van het jaar eens stil bij de wensen die in vervulling zijn gegaan. Houd rekening met gevoelens als je je onttrekt aan een familiegebeuren.

Mijn belangrijkste wens die dit jaar in vervulling is gegaan was mijn bezoek met mijn beide zoons en oudste kleinzoon aan Madrid en El Escorial in het eerste weekend van dit jaar. Ik heb wel vaker met mijn hoofd in de wolken gelopen waardoor ik zelfs in Londen in de verkeerde Eurostar ben gestapt op 30 april 1997 nadat ik namens ‘Cervantes’ een kaart voor Prinses Diana  in een ‘pillar box’ had gedeponeerd in Regent Street. In plaats van naar Brussel reed de trein naar Parijs. Dat is ook vermeld in Taak en samenstelling van de Raad van Bestuur, Nieuwe statistieken februari 2005, Moszkowicz, John Kotter, Het Haags Juristen College en Huis ter Duin, Moszkowicz en de hondenbelasting, Succes voor Mr Abraham Moszkowicz The next step, De HMKB en de knipoog van Steven Spielberg, Guillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke Dienst en Opsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham Moszkowicz.