VOORLEZING UIT DE DON QUIJOTE DOOR DE PRINSESSEN LEONOR EN SOFÍA, BELLE VAN ZUYLEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

12:05 In 1898 is Spanje al haar overzeese gebiedsdelen kwijt geraakt. De literaire stroming was in die tijd La Generación del 98. Vanuit deze achtergrond constateerde ik na verzending van mijn bericht Het hoofd in de wolken in Beleidsplan Cervantes 2.9 Corporate Governance bijzondere aandacht voor 2.10.1.1.1 Reactie kabinet 1998. Minister-President Pedro Sánchez van Spanje gaf een balans van het afgelopen jaar 2020. Hierna ging mijn aandacht uit naar de voorlezing van Leonor en Sofía uit de Don Quijote. Terzake ging mijn aandacht gisteravond voornamelijk uit naar Ceremonia de la Recepción Oficial al Presidente de Argentina, Mauricio Macri en el Palacio Real en vervolgens naar Verleden van Utrecht Aflevering 8 Belle van Zuylen en de gouden kooi.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 30 december vanaf 5 januari 1991: 1996 Uitstaande vordering 1997 Inzake 14 januari 1998 1998 First day cover 2000 Feliz año nuevo 2001 2005 De laatste brief van 2005 2006 The Queen in Orange 2007 Opnieuw aandacht voor De Nieuwe Adel en 2011 Noordwijk beste Maagd: Overweeg een studie te hervatten of een cursus te volgen zodat je aantrekkelijker wordt op de arbeidsmarkt. Je zult in het nieuwe jaar over de gedrevenheid beschikken om plannen uit te voeren. Groei moet je stuwende factor zijn. Schorpioen: Begin vroeg, je hebt genoeg te doen. Een verandering of uitdaging zal je prikkelen er stevig tegenaan te gaan. Er kan een zwaarder beroep op je worden gedaan dan je verwacht, maar met jouw energie kun je jezelf overtreffen.

In dit verband kreeg ik gisteren een mooi bericht van Léontine Freeve waarin zij liet weten hoe zij en haar echtgenoot Alexander het afgelopen jaar hebben ervaren. Ik heb daar alsvolgt op gereageerd: “Hoi Léontine, Wat lief dit bericht. Ik denk natuurlijk ook altijd aan jou en Alexander. Wat wij samen hebben meegemaakt grenst in de ogen van velen aan het onwaarschijnlijke. Maar het is wel echt gebeurd. Van Amersfoort tot Cáceres. Vandaar naar Moskou, Parijs en Buenos Aires tot aan het uiterste zuiden van Argentinië. En niet te vergeten: Alcalá de Henares en Segovia en ga zo maar door. Ik schud dit zo even uit mijn mouw. Maar wij kunnen samen wel honderden verhalen vertellen. Zo niet nog meer. Het jaar 2020 loopt nu op zijn end en ik heb zojuist nog even gekeken naar de presentatie van Annechien Steenhuizen over Belle van Zuylen dat mij weer doet denken aan Belle en het beest etc. Of wij elkaar nog zullen zien in AEPE-verband? Dat weet ik niet. Ik hoop van wel. Maar onze vriendschap staat als een Dukdalf boven water. En dat is nog het belangrijkste. Lieve groeten uit Torremolinos en een gezegend 2021 toegewenst aan jou, Alexander en jullie dochters, John.”