HET JAAR VAN FELIPE EN LETIZIA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 31 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Dat Koning Felipe van Spanje getrouwd is met een PR-deskundige hebben we goed kunnen zien in zijn kerstrapportage van dit jaar waarin veel aandacht is geschonken aan de Public Relations. De reportages van hun bezoeken lopen min of meer parallel met mijn dagelijkse berichtgeving van het afgelopen jaar. Daarom heb ik deze parallelle loop van de gebeurtenissen ter afsluiting van het jaar 2020 in een apart document op een rijtje gezet. In vette letters de verwijzing naar de kerstrapportage van het Spaanse Koninklijk Huis. En in lichte weergave verwijzingen naar mijn dagboek van dit jaar op dezelfde data.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Voorlezing uit de Don Quijote door de-prinsessen Leonor en Sofía, Belle van Zuylen en mijn documenten d.d. 30 december vanaf 5-januari 1991 mijn verbindende elementen d.d. 31 december vanaf 5 januari 1991: Balansgegevens 1996 Terugblik en Perspectief 1997 Goede voornemens 1998 Correspondentieoverzicht 1999 Hogmany in Kelso 2002 Goede jaarwisseling 2003 Analyse van het boek van Paul Burrel 2004 Vooruitblikken 2006 Het laatste Bericht uit de Keizer Karelstad in het jaar 2006 2007 Prettige jaarwisseling 2010 Een samenhangend stelsel van educatieve voorzieningen 2011 en Uitwaaien beste Maagd: Het kan moeite kosten jezelf in toom te houden als je bruist van energie. Sta iemand in jouw directe omgeving die gebukt gaat onder een probleem bij. Zet ballast van je af en zorg dat je met een schone lei aan 2021 kunt beginnen. Schorpioen: Voor serieuze Schorpioenen loopt het jaar positief ten einde en als ze met iets geholpen willen worden zullen zij steun krijgen zonder er om te vragen. Begin het nieuwe jaar met een berekening van de onkosten die je staan te wachten.

Dat zijn met name de jaarbijdragen voor Levende Talen, Vereniging Docenten Spaans in Nederland VDSN, Asociación Europea de Profesores de Español AEPE, Nederlandse Club Costa del Sol en Sanitas.