CARTA A LOS REYES MAGOS EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 6 JANUARI VANAF 1987

11:00 Na verzending van Dertig jaar Instituto Cervantes, In koninklijke dienst, mijn overige documenten d.d. 5 januari vanaf 1988 en Ella Kalsbeek schreef ik mede namens El Ayuntamiento de Torremolinos deze brief ter attentie van de wijzen uit het oosten:

“A los Reyes Magos de Oriente Melchor, Gaspar y Baltasar. Queridos Reyes Magos: Somos Johannes Lambertus de la familia Van der Heyden. Este año nos hemos portado bien. Nos hemos puesto la mascarilla, nos hemos lavado siempre bien las manos y hemos intentado divitirnos y jugar mucho, aunque haya sido un año complicado en el que hemos tenido que estar mucho tiempo en casa. Por eso, este año nuestros deseos son: que todos los objetivos se cumplen en el Proyecto Cervantes Benelux, España y Reino Unido. Con todo nuestro afecto firmado Presidente Fundación Cervantes Benelux John L. van der Heyden (de la Bruyère).”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 6 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1994 Brief aan mijn voormalige zakenpartner Gerbrandus Pieter Boogaard in Bosch en Duin 1998 Procedure 97 /2152 BELEI R08 G32 1999 Info d.d. 04-01-1999Tussen Hemel en Aarde 2000 Via Durham terug naar de overkant 2002 Camilla Shand 2003 – 2006 Ons wereldelftal 2007 Eis tot schadevergoedingen aan bij 31 augustus 1997 betrokken partijen 2009 John KapteijnDía de los Reyes Magos 2010 Día de los Reyes Magos 2010 2011 Jeroen Snel die weet het wel 2012 Wat een geluk.

In dit verband heb ik gisteren ook de naam Alexander Rinnooy Kan horen vernoemen. Mijn favoriete foto van 2009 is te zien op mijn correspondentie van dat jaar. Ik ben nog nooit zo enthousiast onthaald als in Colonia del Sacramento in Uruguay op 18 april 2009. In dit verband zag ik vervolgens ES EEUU 6 de enero. Decisión final. Con la dupla goleadora Luis Medina y Patricio Lons. Ik hoop dus dat wij niet voor niets in 2009 naar Zuid-Amerika zijn gereisd. Dat neemt niet weg dat ik eraan hecht dat zij ook Nederlands leren zoals hun voormalige landgenote. Love is immers ‘a two way street’ en in dit geval zelfs ‘a three way street’ beste Maagd: Er kunnen harde woorden vallen. Echte vrienden willen dat je oprecht bent en de waarheid spreekt, daar heb je tenslotte vrienden voor. Zeg wat je te zeggen hebt op respectvolle wijze. Houd rekening met oponthoud als je forenst. Schorpioen: Onenigheid tussen geliefden zal verwarring tot gevolg hebben, maar besteed er niet te veel aandacht aan. Ga door met waar je mee bezig bent en alles ’sal reg kom’. Een juridische kwestie krijgt met uitstel te maken.

Ik denk hierbij aan de brief van Johan Agricola van De Engelenburg van 21 juni 2010 getiteld Ry U ook met Jan Tuisbly se karretje?