CHANGE MANAGEMENT, ANDRÉ ROUVOET, MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 JANUARI VANAF 1987 EN DE MALIETOREN IN DEN HAAG

13:05 De beelden uit Washington D.C. van gisteren en vandaag hebben mijn haren ten berge doen rijzen. Het leek de Franse revolutie wel. In dit verband hecht ik nog altijd aan hetgeen ik naar aanleiding van de bijeenkomst ‘Spin in het web duizendpoot’ op 10 september 1996 op de Baak in Noordwijk heb verklaard in mijn First State of the Union: “We need a new infrastructure, a new nest of concepts: “We need to reduce complexity by implementing new management and educational programs, pro-active partnership roles, with partners being capable to do the same things. We need to know the responsibilities in partnership, a process of rationalization to achieve new challenges. Now we have to translate strategy into action. We have to put our partnership in proces, getting the actionplans into action. It’s my role in leadership to put ahead the vision into development and to be aware that the first component to good leadership is not to be negative by translating leadership-issues into actions. We have to develop management skills in DutchSpanish intercultural management. I am aware of the necessity of efficiency, effectiveness and innovations and the necessary culture-shock of top management. The biggest problem anyhow is to get the bridge and to become the partner. Change is not determined by the changes of one element. We are equal because of the fact that managers are able to change because they are willing to do so, although business managers are confronted with a lot of problems in their own workfield. Not technology is the business, but the information is the business and justice will be served continuing the process of ‘cleaning out the webs’.” Ik wens de nieuwe president Joe Biden en vice president Kamala Harris veel succes om deze doelstellingen vanaf 20 januari aanstaande te realiseren in de Verenigde Staten van Noord-Amerika.

Na verzending van Carta a Los Reyes Magos en mijn verbindende elementen d.d. 6 januari vanaf 1987 heb ik een wandeling gemaakt naar het Gemeentehuis van Torremolinos om daar mijn brief namens ‘Los Reyes’ af te leveren ten behoeve van Burgemeester Ortiz. Vanzelfsprekend was alles gesloten op de ‘Día de los Reyes Magos’ en ik heb er geen brievenbus aangetroffen. Na thuiskomt zag ik binnen het kader van de start van de Covidvaccinaties in Nederland Vice Premier André Rouvoet uit het Kabinet Balkenende IV weer eens op de televisie. André Rouvoet is vermeld in Een dag in het teken van D66.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 7 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Change Management 1999 Europese Zaken 2001 Finder 2003 Nieuws uit Wassenaar 2005 Over de brug komen 2008 Relationship with Dodi was ‘all over’ told friend two weeks before Her death 2009 Henk Neuman 2011 Sergio Cabrera in de hoofdrolen 2012 Herman Wijffels en de Bank Cervantes Beneluxbeste Maagd: Het kan vervelend en vermoeiend zijn als je met veel mensen te maken krijgt. Besef dat niet iedereen recht heeft op jouw onmiddellijke en onverdeelde aandacht alleen omdat diegene opbelt of een boodschap stuurt. Schorpioen: Iemand kan jouw plannen dwarsbomen, maar je bent optimistisch en zult een oplossing vinden voor elk probleem. Vrienden zullen van groot nut zijn; aarzel niet om hun hulp te accepteren. Zet in de liefde jouw roze bril eens af.

Ik denk hierbij aan mijn vrienden in de Malietoren in Den Haag die vanmorgen in het NOS Journaal in beeld werd gebracht. Ik heb de Malietoren onder meer vermeld in Rolls Royce Silver SeraphConstater une ressemblanceMijn 51ste verjaardag in Utrecht en Elton JohnCervantes Management Centrum (1)Cervantes Management Centrum (2)Sad eyed Lady of The LowlandsHet wonder van Den HaagBezoek aan het Koninklijk HuisarchiefEmailbericht aan Mr Gijsbrecht van AmstelAanslag 681.87.038.H.96 (4)Soldaat van Oranje IIWit en Paars en RoodInstituto Cervantes Limited EnglandVolle kracht vooruit!Inzake The Diana Inquest Part IEen bijzonder weekend met de pianomanDilemma’s te lijfBezoek aan de residentie op 14 januari 2010Tweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburg en Nieuw Licht op Elton John.