DEN HAAG MOOIE STAD ACHTER DE DUINEN, LUIS CHIRINOS, MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 JANUARI VANAF 1987 EN DE MALIEBAAN IN UTRECHT INZAKE HET TESTAMENT VAN PRINSES DIANA

Na verzending van Change management, André Rouvoet, mijn documenten d.d. 7 januari vanaf 1987 en de Malietoren in Den Haag gingen mijn gedachten uit naar Oh, oh Den Haag mooie stad achter de duinen. Het is weer voorbij die mooie zomer in de hoop dat de zomer van 2021 er beter gaat uitzien dan het vorige jaar. In dit verband denk ik aan onze Kantonese maaltijd in La Cala de Mijas twee dagen na de verkiezing van de tot op heden 45ste president President van de Verenigde Staten van Noord-Amerika op 9 november 2016 en gaan mijn gedachten thans uit naar mijn vriend Luis Chirinos . Hij is te zien op  Luis Chrinos en el congreso en Palencia en Bezoek met Luis Chririnos aan Frigiliana en Nerja.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 8 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Request for helpThe nation decides 1998 Regeren is vooruitzienNew future 2000 Afronding dossier Breuker 2002 Met Man en Macht 2004 Gesprek met P.V. Schuld 2006 Willem van Oranje 2007 Thom de Graaf Burgemeester van Nijmegen 2008 Diana’s ‘lover’ the surgeon will give evidence in writingEvaluatie gesprek 2009 Torremolinos: Bakermat van het massatoerisme  n 2012 Het Testament van Prinses Diana.

Na het zien van Verleden van Utrecht aflevering 9 Studentenverzet van Utrecht ging mijn aandacht uit naar de Maliebaan in Utrecht. Onder meer vermeld in Number One and The Court of Justice, Procedure 97 / 2152 RNL AZ, Procedure 97 /2152 BELEI R08 G32 en Sluitstuk II beste Maagd: Nodig een select stel vrienden uit voor een avond culinair genieten. Maagden zijn vaak talentvol in de keuken en je bent vast goed in een paar klassieke gerechten. Met zo’n samenzijn kun je je kwaliteiten weer eens demonstreren. Schorpioen: Je bent in balans en dat zorgt voor een plezierige dag. Dankzij naasten kun je problemen op een constructieve en vriendelijke manier oplossen. Als je een baan zoekt kun je succes hebben. Toon zelfvertrouwen en wees niet bang.

Dat is goed. Het doet mij denken aan de woorden van de heer Ross Tristen in Henley-on-Thames op 23 april 1997: “You have nothing to fear from The Prince of Wales”.