RICK NIEMAN, ROSANNE HERTZBERGER, MARIETJE SCHAAKE, BERICHT AAN ROB JETTEN (D66) EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van Op hoop van zegen, van kasteel tot paleis, Bergschenhoek en mijn documenten d.d. 9 en 10 januari vanaf 1987 heb ik om 16:02 verbonden met de Palabras del Rey Felipe VI d.d. 6 januari 2021 vervolgens heb ik gekeken naar de uitzending van NPO1 op 7 januari 2021 met ambassadeur Pete Hoekstra van de Verenigde Staten van Noord-Amerika en heb ik vervolgens het advies van de astroloog overgenomen om mij een van de twee weekenddagen te ontspannen en heb gisteren geprobeerd zo lang mogelijk uit te slapen. Dat is me gelukt tot 10:00 en heb vervolgens WNL op zondag gezien met onder meer Wopke Hoekstra, Han ten Broeke en Rosanne Hertzberger onder leiding van Rick Nieman. In mijn dossier is Rick Nieman onder meer vermeld in Hand in eigen boezemAcht jaar Nieuwe EconomieLuxemburgs Staatsbezoek aan NederlandKabinet met Nieuw ElanGeloof, Hoop en LiefdeJohn KotterHet schaap met de vijf potenOp 1 april verloor Alva zijn brilPensioenregeling en Jan Peter BalkenendeExcalibur, het zwaard van Koning Arthur en Piet Hein Donner Onderkoning of Collega?. In die tussentijd heb ik ook gekeken naar flitsen van de herhaling van de voetbalwedstrijd Heracles – Vitesse (0-2).  Ik had met name oog voor Rosanne Hertzberger. Waardoor? Ik weet het niet. Wellicht haar rode trui. En de blik in haar ogen. Een klik die mij wel vaker overkomt. Ik heb in mijn leven met zoveel intelligente dames te maken gehad. Maar er zijn altijd wel dames bij die een soort aantrekkingskracht bij mij losmaken. Of zij zich dat realiseren weet ik niet. Vaak lijkt mij dat wel het geval. Maar zeker weten doe ik het nooit. Laten wij het ‘magnetisme’ noemen. Mede ten gevolge van hetgeen ik las over de Lionsclub Utrechtse Heuvelrug. Wellicht heeft het ook te maken met haar activiteiten als columniste voor het NRC Handelsblad. Ik ben zeer gecharmeerd van Rosanne. Zonder andere dames tekort te willen doen. Na dit te hebben vastgesteld kreeg ik gelijk het antwoord vanuit British Columbia in Canada. Han ten Broeke is thans directeur politieke zaken van het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS). Dit brengt mij in gedachten terug naar het gestelde in Wat is er aan de hand in strategisch Nederland?. Vanaf 00:00 zag ik Rosanne opnieuw in Op1 in gesprek met de leider van een politieke partij die met name in FIGI te Zeist veel bekendheid geniet in aanwezigheid van Marietje Schaake.

In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de naam Bert of Marietje Schaake is vermeld:  Liesbeth HalbertsmaDe langste brief van het jaar 1993Valentijnsdag 1994 twee jaar na ParijsFundamenteel verschil in  handelwijzeVersie 2 conceptbrief ten behoeve van mijn beste collega in NoordwijkVerschillen van inzichtenDe Zaak NIETS B.V.  – Mijn laatste hakdagIk heb geen zin om mij voor joker te laten gebruikenTweede Paasdag op De WellenkampWereldkampioenschapCharity and BusinessUw kenmerk 68187038Retour Nijmegen-Wassenaar IIEen historische ontmoeting – Un encuentro históricoCervantes.nu, Cervantesweb en CervantesonlineBoek 010 verkocht aan Rob de Vries-Stadelaar uit Sneek in FrieslandIn Memoriam Z.K.H. Prins Claus der NederlandenZoeken naar gezamenlijk belangEen nieuwe lente, een vertrouwd geluidDe open deurUnidad, Justicia y LibertadCandle in the WindSafety & Security in Noordwijk en WassenaarSchadevergoedingWinnende paarden – winning horsesRomantiekUitnodiging bijeenkomst Barcelona en MadridDe ontbrekende fotoMijn oudste zoon van Cap GeminiJohan Agricola Uitnodiging voor Victory Boogie WoogieDe brieven van de vijf bij mijn beleidsplan betrokken vorstenhuizenHet woord is thans aan His Royal Highness The Prince of WalesWereldtop te ‘s-GravenhageJaap de Hoop Scheffer en Rita VerdonkVan Bert Schaake via Bob Jurgens en de Wars of the roses naar Zuid-AfrikaExperiencias Holandesas 1989 en het Cervantes Management Centre –  – Alexander Pechtold en de codes 361106 en 95064Diana’s 49ste geboortedag en Dr Dofferhoff en Communicatie met Thomas Triebels.

Vanuit deze achtergrond verzond ik om 16:55 dit bericht aan Rob Jetten: “Beleidsplan Cervantes Hallo Rob, Eindelijk heb ik jouw emailadres. Ik vraag mij af of je mij nog kunt herinneren uit Nijmegen. Voor zover ik mij kan herinneren beschik je nog over een postzegel waarop ik sta afgebeeld. Ik woon nu officieel 21 jaar in Torremolinos aan de Costa del Sol. Mijn huidige functie is voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux. Dit is voortgekomen uit mijn werkgelegenheidsplan voor werkzoekende hispanisten. Nadat ik in 1977 op Cervantes ben afgestudeerd in Nijmegen. Dat doe ik nog altijd binnen een kleine maar selecte kring van belanghebbenden. Vooral vanuit een onderwijskundige, maar ook economische invalshoek. Ik stel het op prijs onze goede band in ere te herstellen. Je kunt mijns inziens een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de uitvoering van het beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daarom heb ik je vandaag als lid van D66 op de verzendlijst geplaatst van mijn dagelijks berichtgeving. Ik wens jou en Sigrid veel succes met de verkiezingen en zie jouw reactie met belangstelling tegemoet. Hartelijke groet uit een besneeuwd Iberisch schiereiland, John van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux Torremolinos”.

En memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 11 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Uw kenmerk SG95/U1 (1) 1999 Geven en vergeven  2001 Wedden op het winnende paard  2002 Diana’s butlers voor de rechter  2005 Inspirerend leiderschap 2006 Emailen via Amazon 2007 Companies House Bevestiging afspraak 2 april 2007 2008 Paradijs uit Leiden 2009 Inauguratie President Obama 2010 Bezoek aan de Radboud Universiteit en 2012 Onderhoud met Doctor Jiménez Garrido beste Maagd: Je kunt wat loom zijn. Zet de geest aan het werk als het lijf wil rusten. Je organisatietalent komt van pas als verwarring ontstaat en collega’s gestrest raken. Besef dat met jou samenwerken moeilijk kan zijn. Schrijven gaat je nu goed af. Schorpioen: Gebrek aan energie kan te wijten zijn aan het feit dat je met je werk achterop bent geraakt. Maak je niet druk als er van je goede voornemens voor vandaag weinig terecht komt. Gebruik intuïtie, dan kom je nog een heel eind.