MIJN VOLMACHTEN EN DOCUMENTEN D.D. 13 JANUARI VANAF 1987

Na verzending Foco december 2020, Instituto Cervantes Benelux, La paz de Valladolid, Alberto Madrona Fernández, Florentine Krijnen en mijn documenten d.d. 12 januari vanaf 1987 heb ik Ds Dirk Griffioen als antwoord op zijn bericht van 13:08 om 14:53 een belangrijk bericht gestuurd met betrekking tot Huis ter Heide. Nadien heb ik een flinke wandeling gemaakt tot 17:30. Na thuiskomst heb ik nog eens gekeken naar het interview met Colin Tebbutt op Princes Diana’s Driver Finally Breaks His Silence. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de term ‘volmacht’ onder meer is vermeld: Tu carta del 3 de eneroYour letter of 17 JanuaryMachtiging   – AgendavoorstelEuropean Cervantes FoundationUw brief van 8 december 1998TorremolinosSchadeafhandelingOpzegging abonnementInfo d.d. 04-01-1999Eerst het doel bepalen… daarna de middelenDiana, Her Quixotic QuestToekomstbeeld Deel 2Cervantes Management CentreKamer van KoophandelVragenformulierInkomstenbelastingOntvangstbevestigingRegeren is delegerenUw brief d.d. 21 decemberTelefoongesprek met Elka StegemanAanslag 1999Overname GelredomeInzake Premie Volksverzekeringen 1999Aanslag 1999Aanslag 681.87.038.H.96CervantescruiseStichting Cervantes BeneluxOvername van het jacht van de Prince de LignacMet andermans veren  – Aanslag 681.87.038.H.96Terug in de Keizer KarelstadHandelsmerk Instituto Cervantes (1)  – De geest van de sangríaAfleggen van de eedOfferte Cervantesonline.co.ukOfferte Cervantesonline.chAfspraakbevestigingBTW-nummerWitte rook voor klokkenluidersOfferte Cervantes.eu en Cervantesonline.euTopmerk CervantesADSL-aansluiting op iMacAnnulering creditcard (1)Preventiemedewerker en overige zaken worth mentionningAnnulering creditcard(2)Een bijzonder weekend met de pianomanVerzoek om nadere informatieHet woord is thans aan Mohamed Al FayedJe moet ze alles voorkauwen in Den HaagHutspot met klapstuk –   Korte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in BrummenDe open deurDe ontbrekende fotoHet financieren van projectenVervaldag tweede registratie merkenrecht Etc. etc. Ik hoop van ganser harte dat de afgelopen vier jaren een belangrijk leertraject moge blijken voor de hiernavolgende tijd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 13 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Instituto Cervantes BeneluxRennert Bilingual and Pitman London 1998 Love letters in the sand 1999 Een vragende oogopslag – vergeten  2000 Kwaliteitsinstituut 2004 Brieven aan BreukerHandelsmerk Instituto Cervantes (1) 2006 ADSL-verbinding 2008 Bezoek aan Yoyo Olivier 2009 Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos Aires2010 Crisis in de Residentie van het Koninkrijk der Nederlanden en 2012 Een zware verantwoordelijkheidbeste Maagd: Een altruïstisch of filantropisch project kan je zozeer in beslag nemen dat je besluit lid te worden van een ongewoon gezelschap. Houd binnen een dergelijke groep je tong onder controle. Deel wat je weet en wat je kunt en zet je daarvoor in. Schorpioen: Leer iets nieuws en zet door. Daar ben je nooit te oud voor. Verdiep je in een filosofisch onderwerp en doe dat het liefst met iemand samen. Wees niet te kritisch voor jezelf, alle begin is moeilijk. Speel met je mogelijkheden.

Ik ben altijd bereid om iets nieuws te leren. Het dient wel aan te sluiten bij ons beleidsplan. In dit verband denk ik op filosofisch gebied aan de onderwerpen De geschiedenis van de Baak is de geschiedenis van een filosofie en De geschiedenis van Cervantes is de geschiedenis van een filosofie.