ROB JETTEN VAN D66 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 JANUARI VANAF 1987

Nu ik Rob Jetten op mijn verzendlijst heb geplaatst lijkt het mij zinvol om mijn documenten te memoreren waarin onze huidige fractievoorzitter is vermeld. Mede ten behoeve van hemzelf:  Gesprek met Mevrouw Drs Eveline Vos Fruit, de ledenvergadering van D66 Nijmegen en het eerste Britse verkiezingsdebatDe krokodilBoris van der Ham en het ValkhofVerblijf in AmsterdamPleidooi voor Paars van Alexander Pechtold Nederland-Japan 1-0 Zomerconcert Alive Black Gospel ChoirBuckinghamshire Henk Lulofs en TMKProcedures bij een huwelijk Retour Vlissingen-Nijmegen Ontmoetingen in het Stadhuis van NijmegenZomerconcert Alive Black Gospel Choir en Terug uit Granada.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn volmachten en documenten d.d. 13 januari vanaf 1987 mijn verbindende elementen d.d. 14 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Stichting Cervantes BeneluxUw Ref.: BS/tdv/960429 1997 Letter to Rennert Bilingual in New York 1998 Cervantes Enterprises 2002 Cervantes.nu, Cervantesweb en CervantesonlineAhead Only  2004 Overdracht handelsmerk  2005 Henry Charles Albert David 2008 Bezoek aan MacHouse in Woerden 2009 Een telefoon in Friesland 2011 NS-Keuzedag Bezoek aan de Residentie en De Baak in Noordwijken 2012 Fifty-fifty-voorstel en Slot Zeistbeste Maagd: Telefoneer met vrienden en bekenden zodat je weer op de hoogte bent van hun reilen en zeilen. De kans bestaat dat je in zaken gaat met iemand die jouw intellectuele gelijke is. Je zult samen de aandacht trekken en zult succes oogsten. Zie Fifty-fifty-voorstel en Slot Zeist  Schorpioen: Verras jezelf door aan iets deel te nemen waarvoor je meestal de neus ophaalt. Jouw zin in iets leuks kan een spontane romance inluiden. Pas op als je op het werk van iemand gecharmeerd raakt en voorkom dat men over je gaat roddelen.

Daar heb ik inderdaad geen behoefte aan. Mijn voorstel aan Liesbeth is een zakelijk voorstel. Dat is altijd zo geweest vanwege de goede ervaringen die ik met haar als organisatiedeskundige heb opgedaan tijdens onze samenwerking in Hoofddorp en Noordwijk. Daarom citeer ik mijn email van 14 januari 2012 10:57: “Nu ik kan beschikken over 100 procent van de aandelen van Instituto Cervantes Limited realiseer ik mij dat ik nu mijn beloften aan jou kan waarmaken en bied jou graag vijftig procent van de aandelen aan zodat wij samen met dit bedrijf op basis van volledige gelijkwaardigheid aan het werk kunnen zoals Tessa Rodenhuis en Antoine Boom hebben geregeld met hun bedrijf ConceptCinque als beschreven in mijn brief Alumnidag 2005. Ook speelt het Counsellinggesprek van 6 maart 1999 hierbij een belangrijke rol omdat hieruit blijkt dat ik Liesbeth Halbertsma al vanaf september 1997 carte blanche heb gegeven om in ons beider belang te handelen. Inmiddels staat mijn oudste zoon Drs Marcus Floris Alphonsus van der Heijden nu bij de Kamer van Koophandel als Secretaris van de Stichting Cervantes Benelux ingeschreven ter vervanging van Geert Peters. We hebben dus ook behoefte aan een gedegen financieel deskundige ter aanvulling van het bestuur. Zowel voor de stichting als voor de holding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *