CORPORATE GOVERNANCE, VOORMALIG MINISTER-PRESIDENT MR. DRIES VAN AGT EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van Rob Jetten van D66 en mijn documenten d.d. 14 januari vanaf 1987  heb ik geconstateerd dat de zin ‘Ook speelt het Counsellinggesprek van 6 maart 1999 hierbij een belangrijke rol omdat hieruit blijkt dat ik Liesbeth Halbertsma al vanaf september 1997 carte blanche heb gegeven om in ons beider belang te handelen’ slechts verbinding maakt met Corporate Governance en de terugkoppeling naar Diana d.d. 9 augustus 1997. Wat er hierna op 31 augustus in Parijs is misgegaan heeft de hele wereld kunnen meemaken. Na dat vreselijke ‘ongeluk’ naast de Pont de l’Alma dienden wij dus opnieuw ‘from scratch’ te beginnen. In dit verband gaan mijn gedachten thans uit naar onze voormalige Minister-President Dries van Agt. Ik heb de heer Van Agt onder meer vermeld in Package dealReport 14How to build the bridge and to become the partnerCorporate GovernanceLady in Red/Heldere communicatieQuo vadisDe paarse vlinder en het blauwe lichtCervantes Management GroepMaand van de waarheidNew York… New YorkRetour Nijmegen-Wassenaar IIGebed zonder Van den EndeQuestion 28 de proef op de somCervantes.nu, Cervantesweb en CervantesonlineBoek 010 verkocht aan Rob de Vries-Stadelaar uit Sneek in FrieslandTerugblikken en vooruitzienNieuw leiderschapDiana, verhaal van een prinses Deel 1Unidad, Justicia y LibertadKarel AalbersSafety & Security in Noordwijk en WassenaarLetters to Diana, Princess of WalesInzake Endemol en andere wetenswaardighedenDaar zit ik dan, bij Pauw en WittemanRossumAlumnidag de media centraalDen Uyl en de affaire Lockheed Deel 2Kroonprins Filip van België vijftig jaarDr Dofferhoff en Communicatie met Thomas Triebels (R.I.P.)Rondom Paleis Huis de Voorst te EefdeFeedback op Den Uyl en de affaire LockheedVan Buitenveldert tot BuitenkaagMarco de Ruyter en The TudorsVeertien jaar na mijn eerste bezoek aan Kensington PalaceBeatrix, Oranje onder vuur deel 1 en 2  – Beatrix, Oranje onder vuur deel 3 – De omwenteling en Beatrix, Oranje onder vuur Deel 4 en de themadag over de Europese schuldencrisis te Culemborg.

In dit verband memoreer ik mijn berichtgeving over de leden van de Koninklijke Familie. Ik citeer: “Tot de Koninklijke Familie behoren naast de leden van het Koninklijk Huis ook: Prinses Mabel, Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins Pieter Christiaan, Prinses Anita, Prins Floris, Prinses Aimée, Prinses Irene en Prinses Christina (1947-2019) en hun (aangetrouwde) kinderen en kleinkinderen”. Na dit te hebben vastgesteld heb ik weer eens naar Businessclass gekeken met Martine Hafkamp.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 15 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Advies van de Minister van Binnenlandse Zaken  1997 Sun is a jeanius for royal storiesPartnership 2002 Viva España  2004 Checklist 2008 Paul Burrell gehoordThe Diana Inquest 2009 Vacatures docenten Spaans 2010 Bezoek van gisteren aan de residentieen 2012 Nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse Club Costa del Solbeste Maagd: Je kunt jezelf betrappen op impulsiviteit. Laat je de kaas niet van het brood eten en neem je voor als winnaar uit de bus te komen. Passie kan je creativiteit een impuls geven. Iets waar je tegenop ziet, zal beter slagen dan je verwacht.  Schorpioen: Creativiteit kan hoogtij vieren. Je artistiek vermogen is groot maar je moet je laten begeleiden door iemand die je steunt en corrigeert. Blijf met je carrière bezig. Ga in op een aanbod dat je niet snel nog eens zult krijgen.

In dit verband heb ik zojuist alsvolgt gecommuniceerd met een medewerker van de UNIE in Culemborg: “van: Servicecenter aan: JOHN VAN DER HEYDEN datum: 15 jan. 2021 08:18 onderwerp: RE: Wijziging emailadres verzonden door: unie.nl Servicecenter 08:18 Beste heer Van der Heyden, Hartelijk dank voor het doorgeven van de wijziging. Wij hebben uw e-mailadres aangepast in onze administratie. Met vriendelijke groet, Nazli Evlek – Akcadag Belangenbehartiger Service Center De Unie Multatulilaan 12 4103 NM  CULEMBORG” “Hartelijk dank, Dit biedt mij tevens de gelegenheid u in kennis te stellen van mijn verslag van de bijeenkomst over de Europese schuldencrisis in 2012 Dit verslag maakt deel uit van mijn tot op heden nog onbezoldigde functie als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux ten behoeve van een werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanisten. Wellicht is het zinvol om op dit gebied de contacten weer iets aan te halen op bestuurlijk gebied.” Vandaag gaat mijn aandacht uit naar de ontwikkelingen in de Trêveszaal.