INAUGURATIE VAN PRESIDENT JOE BIDEN ALS 46E PRESIDENT VAN DE VERENIGDE STATEN VAN NOORD-AMERIKA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van In memoriam Hans de Boer (1955-2021), ons poldermodel, 78ste verjaardag van Prinses Margriet, mijn documenten d.d. 19 januari vanaf 1987 en afscheidsspeech van Amsterdams PvdA-wethouder Tjalling Halbertsma heb ik mij verder gewijd aan mijn documenten inzake D66 tot en met Andaluces en Uruguay 19:00 Stromende regen. Zojuist kwam ik Anne and Martin nog even tegen van de Irish Harp Bar. Buitengewoon aardige mensen. Altijd voorkomend, vriendelijk en belangstellend. Wouter Bos was vanmiddag met Alexander Pechtold van D66 in Pauw en Witteman. Vanavond heb ik een buitengewone belangstelling vastgesteld voor Correspondentie met Prof.Dr J.G. Knol en Correspondentie met Nauta-Dutilh.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 20 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Weekly Report 1Continuing Story1998 FamilieberichtenBeëindiging inschrijving 2001 Presidentswissel 2002 Instituto Cervantes Benelux en Verenigd Koninkrijk 2004 Herbevestiging IV 2006 In Memoriam Jos Staatsen 2008 Dominic Lawson, husband of Rosa Monckton 2009 Barack Obama 44ste President van de Verenigde Staten van Noord-Amerika 2010 Een bijdrage van Jhr.Mr. Alexander Frederik de Savornin Lohman 2011 Villa in Spanje of in Eerbeek  en 2012 Gearriveerd.

Kijkend naar Cervantes United States of Northern America vind ik dit de beste toespraak die ik van Donald Trump heb gezien en gehoord. Cheers. Na dit te hebben vastgesteld constateerde ik bijzondere belangstelling voor A struggle for norms and values, Management College, A sheep with five legs, Instituto Cervantes Gestión de Empresas, Life in the brewery, Request for the Title of Earl, Invitation of the headmaster of Eton College, Visit to the Palacio de Oriente in Madrid, The lucky number, Chateâu de La Bruyère, A lot of work today, Procedure at the Ministry of Justice in The Hague, I booked for the journey to England, Meeting of Tony Blair and Bill Clinton at 10 Downing Street, My photograph on page 55 of NRC, The Family Question, Enrollment for the new trip to The Royal Palaces of England, Visit to Mr Van Lanschot and the Court of Justice, Request to present the European Cervantes Foundation, Reservation of Palace Het Loo on 28 September, Lady Diana Frances Spencer My Queen of England and Wales, First things first, Letter to Mr and Mrs Tristen in Henley-on-Thames, First anniversary of my mission to England en Fifty red roses.