DE INAUGURATIE VAN PRESIDENT JOE BIDEN EN VICE PRESIDENT KAMALA HARRIS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van Inauguratie van President Joe Biden als 46e President van de Verenigde Staten van Noord Amerika en mijn documenten d.d. 20 januari vanaf 1987  heb ik mij verder gewijd aan mijn documenten inzake D66 tot en met Vierdaagse 2010

Hierna zag ik de inauguratie van President Joe Biden en Vice President Kamala Harris van de Verenigde Staten in Washington. Met een indrukwekkende speech van de nieuwe President en een bijzonder optreden van Jennifer Lopez waarin het Spaans ook een bescheiden rol werd toegekend. Een moment om de kaars weer op te steken die ik van Grada Hildering heb ontvangen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 21 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Report 2 to Diana Frances Spencer The purple tie We can start the joint venture now. Terzake constateer ik thans bijzonder aandacht voor Plaats van de onderneming inleiding en uitgangspuntenReikwijdte, differentiatie en uitvoeringProfiel Raad van CommissarissenSamenstelling Raad van Commissarissen Gegevens Raad van CommissarissenEx bestuurderCommissies –  VergaderfrequentieAandachtsgebiedenBezoldiging –  EffectenbezitPersoneelsoptieregelingenPersoonlijke voordelenVertrouwensrelatie –  Invloed van de kapitaalverschaffers –  Bezinning bij diversiteitInventarisatie en rapportageVerdere aanbevelingenPreferente aandelenStructuurvennootschappen en Agenda voor de Algemene Vergadering van AandeelhoudersBeleggingsanalyse en Pers. 2002 Liesbeth Halbertsma: “Ik laat John niet voor joker gebruiken” 2003 Aanloop naar de verkiezingen 2003 in Nederland 2004 Wijkbezoek 17 februari 2004 Herbevestiging V 2005 Ontwijkend reagerende beminden 2008 Geen nieuws uit The High Court of Justice 2011 Red dragon en2012 Het leven van een Prins gaat niet over rozen.

In dit verband keek ik vervolgens naar Toma de posesión de Joe Biden como Presidente de Estados Unidos y salida de Donald Trump gevolgd door Frigiliana – Don’t miss this town of Málaga en Arroyo de la Miel, Benalmádena Walking tour. Hierbij gaan mijn gedachten automatisch terug naar mijn eerste bezoek op 30 mei 1992 aan Colegio Maravillas. Ik zie in dit verband nu ook mijn verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Sol op 19 maart 2016.

Ik kan het niet nalaten om weer naar onze horoscoop te kijken omdat wij dat al gewend zijn uit de tijd dat wij op de Parallelboulevard in Noordwijk samenwerkten beste Maagd: Je kunt de behoefte voelen een uitgesproken mening te uiten of een duidelijk statement te maken. Verbaas je niet als dat sterke reacties losmaakt, die tot verhitte discussies zullen leiden. Misschien moet je met tegenzin je ongelijk erkennen. Schorpioen: Handel problemen methodisch af; dat blijft niet onopgemerkt. Kwets mensen niet met je houding, want dan zullen zij zich tegen je keren. Raak niet betrokken bij een discussie over iets waarvan je geen verstand hebt. Dat is goed. Ik beperk mij tot mijn core business maar volg vandaag wel de beraadslagingen in de Tweede Kamer der Staten-Generaal.