ACHTSTE VERJAARDAG VAN MIJN JONGSTE KLEINZOON JASPER, MIJN DAGBOEKEN VAN 2002 TOT EN MET 2012, ANGELA VINCENTE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van De mensen van D66 en mijn documenten d.d. 26 januari vanaf 1987  constateerde ik in mijn dagboeken van 2002 tot en met 2012bijzondere aandacht voor 2002 Verbinding met de serverPim Fortuyn met taarten bekogeldSpaanse hotelgroep NH zoekt hoge noorden opTevreden VDH mist podiumDe puinhopen van de LPFNederland Nr. 1 op hitparade The EconomistFamilieaangelegenhedenMoeizaam besluit kabinet over EUTony Blair is weer in beeldBericht aan Mr. G. van AmstelEerste Bericht uit De Zevende HemelGeen horoscoop vandaagGeorge Harrison uit Henley-on-Thamearrison uit Henley-on-ThameHsEven wachten… 2003 Selffulfilling prophecyFietsen door een tekst 2009 Cervantesplan als middel tot herstel van de economieDe sterren wijzen weer naar Friesland 2011 Van Torremolinos tot AlbufeiraRecordando Steven Spielberg en NimegaIf you want me you take me for what I’m worthPrins Willem-Alexander 44 jaarAzerbeijan wint Eurovisie Songfestival en Ajax kampioen van NederlandBezoek aan Vino Mío en Mi Terraza naast het Teatro Cervantes in MálagaSauna De Heuvelrug en de LionsTwintig jaar weg bij Nieuw ElanNog twee medische onderzoekenVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint TropezComo van Hellenberg HubarSoestdijk en het Instituto CervantesConcert Elton John over twee dagen in de Residentie van het Koninkrijk der NederlandenInzake samenwerking met het Spaanse Instituto Cervantes  – Als er een feestje is ben je er altijd bijDeadline vrijdag 28 oktober 2011Heading United States of Northern AmericaMark Rutte naar de Verenigde Staten op 29 novemberTwintig jaar voor MajesteitsschennisNieuwe Belgische regering onder leiding van Elio di RupoEerste kerstdag in Nederland 2012 Vernieuwing Index Berichten uit De Zevende HemelVooruitblik op het Congres van D66 in RotterdamPrins Willem-Alexander 45 jaarEdel van Utenhove en Althorp PalaceReal Madrid en Ajax landskampioenKoning Juan Carlos en Koningin Sofía van Spanje vijftig jaar getrouwdEen terras aan de Avenida Palma de MallorcaDe Nederlandse Club Costa del Sol  – Opsomming documenten m.b.t. Mr Abraham MoszkoviczWat doen wij met Paleis Soestdijk?Herman Wijffels: De weg vooruit is nooit de weg terugBrieven en faxberichten ‘on behalf of’Van Valladolid tot Buenos AiresSpeciale aandacht voor mijn boek op Diana’s 51ste geboortedagHonderd miljard euro voor SpanjeCervantes Automatisering en ProduktiesBericht van Ronald Smit en Raymond Borsboom van Paleis SoestdijkInstemming Duitse Bondsdag met Reddingsplan SpanjeMijn ‘Mission Royale’Inschrijving en uitreiking materialenLedenvergadering kiest voor Jaca voor het komende congresAsturias-Madrid-Málaga met IAGKoninklijke uitnodiging Huis ten BoschPaars en Oranje, Goud, Zilver en BronsDe Baak, het Wereld Natuurfonds en het Instituto Cervantes BeneluxCervantes Technologies and ProductionsO, o Den Haag mooie stad achter de duinenHet Ministerie van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden en het Instituto Cervantes BeneluxHernieuwde aandacht voor de berichtgeving aan mijn voormalige studiecoördinatorLenguado Bellavista en witte wijn uit Valdepeñas in La ManchaRomería de San Miguel en het Paarse Hart en Helicopterview.

Ik denk dat ik nu begin te begrijpen wat de astroloog heeft bedoeld met “je hebt iets of iemand al te lang verwaarloosd”. Ik denk hierbij op de eerste plaats aan Angela Vincente met het oog op book of the year 2020 bij Barnes & Noble. Ik heb haar de ruimte gegeven die zij nodig had. Maar niet verwaarloosd. Integendeel. Ik heb mij altijd gehouden aan onze afspraken.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 27 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1995 ’t Suideras en zijn bewoners 1996 Instituto Cervantes Benelux 1997 Account number 66834465Betaling op rekening 66834465 van de National Westminster Bank te FolkestoneBank account Folkestone 1998 Een droom van rood en geel –  ContactenFaxbericht Letters to Diana Princess of Wales  – Brief Letters to Diana Princess of Wales 1999 Sofinummer 0681 87 0382000 Building The Holding II 2003 Stabiliteit en daadkracht 2004 Reunion & Change ManagementUw kredietaanbod  2005 Utrecht-NijmegenDe grootste Nijmegenaar 2006 Asociación Europea de Profesores de Español 2008 Stille zondag 2009 Up to date 2011 Van Boldrik en het Sports Palaceen 2012 Breedveld Onderwijs, Financiën, Economie en Sociale Zakenbeste Maagd  Het kan een lastige dag worden met onenigheid over huisregels of discipline. Maak niet te lang ruzie en zeker niet te luid. Leen geen geld en maak geen schulden. Binnen een romance kun je plotseling op tegenstand stuiten. Schorpioen: In de liefde dreigt teleurstelling of je zit niet op dezelfde golflengte. Trek je liever terug dan het verkeerde te zeggen. Ga sporten of trainen en laat naasten hun eigen problemen ontwarren. Geef steun, maar geen oplossingen.

Dat is een goed advies. Mijn bericht is er voornamelijk op gericht om te informeren. Voor de uitvoering van het plan reken ik op de medewerking van terzake deskundigen.