DE CONTROLEUR, LETTERS TO DIANA BOOK OF THE YEAR BIJ BARNES & NOBLE, DE TROUBADOUR EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van Achtste verjaardag van mijn jongste kleinzoon Jasper, mijn dagboeken van 2002 tot en met 2012, Angela Vincente en mijn documenten d.d. 27 januari vanaf 1987 heb ik vastgesteld dat mijn boek ‘Letters to Diana Princess of Wales’ op de website van Barnes & Noble is ondergebracht bij de categorie book of the year . Het betreft echter niet mijn boek. Maar het boek met de titel ‘World of Wonders’. Desalniettemin doet het mij deugd dat de grote Amerikaanse boekwinkelketen Barnes & Noble mijn boek een prominente plaats heeft toegekend op hun website en reden voor mij om mijn verbindende elementen vast te stellen waarin Barnes & Noble is vermeld: Ben HarrisonBoek 010 verkocht aan Rob de Vries-Stadelaar uit Sneek in FrieslandTerugblikken en vooruitzienGoed nieuws voor vrienden en bekendenAlkmaarLetters to Diana, Princess of WalesEen samenhangend stelsel van onderwijskundige voorzieningen (opnieuw actueel in Nederland) – Vijfhonderd jaar lof der zotheid (voor de zotheid die mij via de televisie bereikten vanuit het Koninkrijk der Nederlanden heb ik echter weinig lof) – Letters to Diana Princess of Wales op één bij Barnes and Noble in Londen –  Bezoek aan de Verenigde Naties en Rennert Bilingual en Charles. In dit verband herhaal ik mijn laatste mededeling in mijn bericht van gisteren: “Mijn bericht is er voornamelijk op gericht om te informeren. Voor de uitvoering van het plan reken ik op de medewerking van terzake deskundigen”. Tijdens het 49ste AEPE-Congres in Ávila in 2014 heb ik Rafael del Moral laten weten dat mijn boek erop gericht is de hierin vermelde beleidsdoelstellingen te realiseren. Om die reden verzoek ik hiermede de terzake deskundigen van D66 mijn boek en mijn Beleidsplan Cervantes diepgaand te bestuderen en doe hiermee een beroep op Rob Jetten (Ubbergen – Fractievoorzitter – Europese Zaken), Kees Verhoeven (Amersfoort Economische Zaken – Inlichtingendiensten – ICT/Privacy/Cybersecurity – Digitale Overheid), Paul van Meenen  (Leiden Primair Onderwijs – Voortgezet Onderwijs – MBO Voorzitter Commissie Justitie en Veiligheid), Jan Paternotte LeidenHoger Onderwijs & Wetenschap), Maarten Groothuizen (Nijmegen Justitie), Antje Diertens  (GroningenKoninkrijksrelaties) en Joost Sneller  (Den Haag FinanciënFinanciële Markten & StaatsdeelnemingenAlgemene ZakenMedia & Koninklijk Huis).

Na dit te hebben vastgesteld heb ik mij alsvolgt gewijd aan mijn betrokkenheid bij D66: 20 april 2010 Kroonprins Filip van België vijftig jaar.

In dit verband gaat mijn aandacht uit naar de vertolking van De Troubadour door Lenny Kuhr in Madrid in 1969 en lijkt het mij interessant om iets meer te weten te komen over de nazaten van Gillis van der Heyden. Lenny Kuhr heeft daaraan mijns insziens al een belangrijke bijdrage geleverd. Zoals ook haar lied getiteld De Generaal en De Controleur.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 28 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 51st birthday of my former wife  1998 Muiterij op de SchedeldoekshavenVeiling 27 mei 1998DEB/2 /03300636Jaardonnatie 1998 (2) 1999 Tussen Hemel en Aarde Formulier 363S Anual Return Your reference 240 67551 27448 A Your ref. PSU/CO  –  Adreswijziging (1) – Adreswijziging (2) –  Change of address (1) – Change of address (2) – Change of address (3) – Cambio de dirección  –  Adreswijziging Nederland – SpanjeAdreswijziging (3) –  Adreswijziging (4) – Adreswijziging (5) –  Adreswijziging (6) – Adreswijziging (7) 2000 Building The Holding IVBestandsopschoning 2002 Royalties 2003 Terugkeer in het maatschappelijk leven 2005 Brussel 2006 60ste verjaardag van mijn voormalige echtgenote 2007 Cervantes Verzekeringen en Onroerend Goed 2008 Van Madrid naar Buenos AiresDagboek Van Madrid naar Buenos Aires 2011 Mark Rutte ontpopt zich als een staatsmanen 2012 Blauw Bloed en het Landgoed Heyendaelbeste Maagd Je hebt alles wat er te wensen is, waardoor je uiterst productief kunt zijn. Je geest is accuraat, je bent slim, gevoelig, en beschikt over een goede smaak. Doe het werk dat je leuk vindt; dat is zowel mentaal als fysiek voor je van belang. Schorpioen: Stop intelligentie, gevoel en fantasie in je werk. Kom niet in de verleiding iets te doen wat illegaal of immoreel is. Laat je evenmin onder druk zetten. Neem geen langere lunchpauze dan afgesproken is en mijd alcohol en drugs. Aan drugs heb ik altijd al een broertje dood gehad. Dat is bekend bij voormalig Minister Sorgdrager van Justitie. Bij het woord ‘intelligentie’ denk ik aan het Engelse equivalent ‘intelligence’. Binnen dit kader heb ik vanmorgen in het NOS Journaal met tevredenheid vastgesteld dat de nieuwe Amerikaanse regering heeft besloten hun wapenleveranties aan Saoedi-Arabië op te schorten in verband met hun strategische doelstellingen. Zoals bekend is dat een activiteit van de familie Khashoggi. Dit met name ter informatie aan Rob Jetten.