KONING WILLEM-ALEXANDER IN ’S-HERTOGENBOSCH, NRC EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 29 JANUARI VANAF 1987

Na verzending van De controleur, Letters to Diana book of the year bij Barnes & Noble, de troubadour en mijn documenten d.d. 28 januari vanaf 1987 heb ik mijn werkstuk inzake mijn ervaringen met D66 voortgezet vanaf Overnachting te Wassenaar op 29 april 2010. In het document Buitenhof constateerde ik bijzondere aandacht voor Het huis van de toekomst. Hierna zag ik het bezoek van Koning Willem-Alexander aan ‘s-Hertogenbosch. Ik ben vooral getroffen door de aandacht die de winkel van Primera heeft gekregen en de steun van de Bossche bevolking. De meeste Bosschenaren zijn aardige mensen. Ik kan het weten. Want mijn moeder kwam daar ook vandaan. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de term ‘primera’ is vermeld:

El Erasmismo y Cristianismo Nuevo en el Don Quijote de La Mancha de Don Miguel de Cervantes y SaavedraCarlos QuintoIntroducción Plan de Empresa Cervantes Holding LimitedColaboración con el Instituto Cervantes de Alcalá de HenaresReales Líneas Aéreas CervantesNerja en FrigilianaEscuela Hispánica NerjaMoros, cristianos y escobasCarta a Don Juan Antonio Gimeno UllastresTu carta del 3 de eneroInvitación a Su Alteza Real Don Felipe de Borbón y Grecia Príncipe de AsturiasConvocatie aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander Prins van Oranje-NassauUitnodiging aan Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Filip van BelgiëInvitation á Son Altesse Royale l’Archiduque Héritier de LuxembourgEl puente holandésLiefde is… haar verrassenEl Mundo de MañanaSpijkers met koppenPoppetjes aan het dansenNeues Elan¿Cómo conocer a los habitantes de Cáceres?Congres Spaans te Utrecht en de BilderberggroepAsociación Europea de Profesores de Español –  Kingstone “Bey” Reed Vice-President and Chief Financial Officer van Trafford PublishingSoldaat van Oranje IIHij is wel goed Jan ToetLa relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y Cervantes –   Laatste brief uit Nederland –  Ponencia Alcalá de HenaresHet schijnbaar onoverbrugbare overbruggenWederom Nieuw LichtCervantes es mi vidaMarbella –  Willem-Alexander 39 jaarCervantes EmpresarialColaboración y mútuo apoyoNieuwe Spaanse collega: Carmen Caffarel –  Ponencia propuesta para el segundo congreso de Fiape en Granada –  Inscripción y mensaje a la Universidad Abierta de los Países Bajos –  Noticias sobre el XLIII Congreso Internacional de la AEPELa Universidad a Distancia, enlace entre el Instituto Cervantes de España y el Instituto Cervantes BeneluxPrimer día del Español en la unidad y la diversidadEchtheidsverklaringCongreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en EsteponaLuis ChirinosAlgemene ledenvergadering van de Asociación Europea de Profesores dee Español in EsteponaMi Buenos Aires QueridoVerbinding met het internet verbrokenEen historische ontmoeting – Un encuentro histórico Celia Villalobos en Rodrigo Rato in ChurrianaCuenca-TorremolinosVídeos de Cuenca, Belmonte, Mota del Cuervo y El TobosoNieuwe Belgische regering onder leiding van Elio di Rupo. The Lion weeps tonight.

De Nederlandse Leeuw hoort thuis in Nederland en niet in Zuid-Frankrijk ¡Noblesse oblige! Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 29 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Uw schrijven 96/wa/mjv 1997 A pen of one million dollars 1998 Uw fax van hedenmorgenFamilieonderzoek 2000 Building The Holding VThanksgiving 2002 Stichting Wereldouders (1) 2003 Gelukwens voor Harry Mens 2004 Werkverslag  2006 Inzake de studiedag van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland op 18 maart 2006 in Hilversum 2007 Post uit Buckingham Palace 2009 Yes Minister 2010 Een hardnekkig misverstanden 2012 Volver beste Maagd Er staat je een uitdaging te wachten en je zult iemands hulp willen inroepen, maar probeer het eerst alleen. Werk desnoods door in je vrije tijd. Hopelijk heb je geen behoefte aan complimenten, want die zullen uitblijven. Schorpioen: Je zult de werkweek vroeg willen afsluiten om iets te doen met beminden. Alleenstaanden willen uitgaan en op zoek gaan naar een partner. Kijk uit naar iemand die niet te verlegen is. Trek het je niet aan als men je excentriek vindt.

Daar heb ik geen moeite mee. Nikki Herr maakte vanmorgen in Goedemorgen Nederland melding van een interview van het NRC Handelsblad met Willem-Alexander in de tijd dat wij onze eerste ontmoeting hadden in de bar Galaxy in ‘s-Hertogenbosch. Dat was in de nacht van 21 op 22 maart 1997 om precies te zijn.