KLAAR VOOR DE TROON

Liesbeth, In mijn Plan de Empresa Cervantes Holding Limited gaat de aandacht vandaag uit naar Gobierno y Dirección, Consejo de Asesoramiento , Desarrollo Gobernativo, Apoyo en Investigación y Desarrollo. En in mijn Business Plan Instituto Cervantes England and Wales naar Method of working, Diversified Organization, Policy making, Support en Research & Development. Ook is er bijzondere aandacht voor 16 december 2002 The Kingmaker en  19 juni 2012 Krasnapolsky en Isabel Lorda Vidal. In dit verband heeft de Telegraaf vandaag een nieuwe special met de titel KLAAR VOOR DE TROON met Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima op de voorpagina. In dit verband denk ik terug aan de opmerking die ik in 1994 heb aangetroffen in een document van het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Het luidde “Patient is bekende van redacteur Telegraaf”. En over jou en mij werd geschreven “Patient was verliefd op haar. Daar was mevrouw niet van gediend”. Eerlijk gezegd vond ik dat wel een belediging. Maar daar ben ik overheen gestapt. Het gevoel dat zich nu rond de komende troonswisseling van mij meester maakt is in feite overweldigend en jij bent mijns inziens de enige met wie ik dat kan delen. Dat is simpelweg terug te voeren naar onze gemeenschappelijke ervaringen. De Telegraaf was voor mij een belangrijk PR-medium in mijn NIOW-tijd en ook daarna. Ik hoef je alleen nog maar te herinneren aan het advies dat jij mij in 1991 hebt gegeven om met Paul Riegen te gaan praten. Hij onderhield de contacten met de Telegraaf voor De Baak. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie die ik vanaf  1994 met medewerkers van de Telegraaf heb gevoerd, t.w. Valse start enquêtecommissie, Faxbericht van gisteren, Prof.Dr. B. Smalhout, Uw reactie op mijn schrijven 10.8911, Kastelenroute van Vorden, Kansen voor advocaten van topcriminelen, Uw standaardbrief d.d. 15 mei 1995, Nu Brand Weer! (1), Nu Brand Weer (2), Bedankt Rob, Geur, Beweging, Rechtsstaat, Engel, Eurotop, Huis ten Bosch als ‘Fata Morgana’  en Uw kenmetk: TJ/RT 012/4 97 058.

In dit verband is DE TROON ook vermeld in cursusplaats Leiden, Cervantes Communications/Comunicaciones Cervantes Nederlands, Cervantes Communications/Comunicaciones Cervantes Spaans, Royal Cervantes Airlines, Verbindingen (1), Een telefoontje uit Berlijn, Deadline en De Troon, Op weg naar 18 juli 2010, Gemaakte kosten 2009 geboekt, Exeter en de strijd om de troon, Een belangrijk bezoek, Beneluxer, Reactie van Burgemeester Thom de Graaf, Post van de Koninklijke Familie van Nederland, Cervantes.nu Team, Jaarvergadering VDSN 2010 en andere wederwaardigheden, Dagboek De Troon Deel 2, De Troon Deel 2 ter arrentie van Liesbeth Halbertsma, Hola, ¿Qué tal?,  AEGON/CERVANTES SEGUROS, De Troon Deel 3 – België is van mij, From Paris with Love, Yoyo’s poppetjes, Terugblik op twaalf jaar samenwerking met Yoyo Olivier, Licht op On Spain, Van Wassenaar naar Middelburg (1), De Troon Deel 4 Willem, Willem, Willem en Willem, Informatievoorziening maart 2010, De Goede Vrijdag van Arnold Heertje, De Troon deel 5 Ik word niet uw koning, Hans Hillen, Pulchri, De eigenaar van Fulham, De Ridderzaal en de Arianeraket, De Troon Deel 6 Drie Koningen, De International School of Diplomacy en het Cervantes Netwerk, Cervantes Benelux in Den Haag. Etc. etc.

In dit verband zag ik vanmorgen ook voormalig Minister-President Ruud Lubbers op de Nederlandse televisie als vermeld in Lubbers klapt uit de school Lubbers klapt uit de school. Hij is vermeld in Colombiaanse ontwikkelingen, Fundamenteel verschil in handelwijze, The Times the are a-changin’, Contacten met Interpol, Het Nijmeegs Lyceum en de problemen van Amsterdam, Kroon op Het Werk, Contract, Feestdag, Nicola Formby, Edelenbos, New York… New York!, Olifanten, Nuevo Lanjarón en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hij heeft in ieder geval het voorwoord geschreven over het Geslacht Van der Heijden van Baak van Doornenburg als gemeld in ’t Suideras en zijn bewoners beste MAAGD: Een redelijk goede dag voor uw algemene belangen. Probeer mensen om u heen niet te domineren of te veranderen, want zij zullen uw commentaar naast zich neerleggen. Misschien moet u een leugentje om bestwil vertellen om iemand aan te moedigen. SCHORPIOEN: Hecht niet te veel belang aan iets wat er op den duur niet toe doet. Denk niet dat u de enige bent die een taak naar behoren kan uitvoeren; anderen beschikken ook over vaardigheden. Gun de mensen om u heen de kans te tonen wat zij waard zijn.

Prima! Dat hebben wij bij Nieuw Elan ook gedaan. Maar wij mogen wel een degelijke verantwoording verwachten. Dat wordt van ons ook verwacht. Daarom heb ik alles opgeschreven.