NRC, ALPHEN AAN DEN RIJN, IK TEL TOT DRIE, CRESPO, SEYCHELLEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 EN 31 JANUARI VANAF 1987

09:00 Ik herhaal mijn laatste woorden uit mijn bericht Koning Willem-Alexander in ’s-Hertogenbosch, NRC en mijn documenten d.d. 29 januari vanaf 1987:Nikki Herr maakte vanmorgen in Goedemorgen Nederland melding van een interview van het NRC Handelsblad met Willem-Alexander in de tijd dat wij onze eerste ontmoeting hadden in de bar Galaxy in ‘s-Hertogenbosch. Dat was in de nacht van 21 op 22 maart 1997 om precies te zijn”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn aantoonbare contacten met de redactie van de NRC: Europese integratie, Vrij onverveerd, Ontvangstbevestiging en Hartewens. Nikki Herr is volgens Wikipedia in 1991 geboren in Alphen aan den Rijn.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 30 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Stichting Cervantes Benelux 1997 Human Performance Technology 1998 PromotieFaxbericht Imperial thoughtsBrief Imperial thoughts 1999 De laatste brief uit Utrecht 2001 Sangría del hereje 2002 Goed nieuws van een harde werker 2004 De geest van de sangría2005 Opladen van de batterij2006 Award notifications (1)Faxbericht 1 Forward Annual Return Instituto Cervantes Ltd (2)Faxbericht 2 Annual Accounts End of Financial Year Instituto Cervantes LtdAls brief verzonden faxbericht Forward Annual Return Instituto Cervantes Ltd (2)Brief 2 Annual Accounts End of Financial Year Instituto Cervantes Ltd Brief Forward Annual Return and Annual Accounts End of Financial Year2007 Vijf kroonprinsen2008 Tocht over de VeluweCervantesfonds/Stichting WereldoudersVan Plan A naar Plan B 2011 Rennert International en De Baaken2012 Paspoort Van der Heyden – Van Oranje – De Bourbon en de Algemene Ledenvergadering van D66 Nijmegen.

Vervolgens keek naar Discurso de Felipe VI en la recepción al cuerpo diplomático acreditado en España gevolgd door Luis Cobos en la Calle de Alcalá beste Maagd: Als je te dominant bent, ontstaat binnen een huwelijk of relatie een aanvaring. Je kunt spontaan gecharmeerd raken van een ander dan je huidige partner. Doe niet geheimzinnig; eerlijkheid komt elke relatie ten goede.

Dat denk ik ook. Schorpioen: Ga op koopjesjacht, zeker als je iets verzamelt. Kijk op Marktplaats of blader door de catalogus van een veiling. Houd binnen een relatie rekening met de wensen van de ander, anders wordt het een chagrijnig weekend.

Dat spreekt vanzelf. Op dit moment heb ik nog geen behoefte om op koopjesjacht te gaan. Ik dien nog wel te vermelden dat ik gisteren aan de heer Snijders op Cyprus het getekende en aangepaste Annual Return/Confirmation Statement 10/01/2020 van Instituto Cervantes Ltd. heb doen toekomen ten behoeve van Companies House in Cardiff met vermelding ‘Sec: Sabadell Corp., Dekk House 1st Floor, Zippora Street, Providence Industrial Estate, MAHE Seychelles’. Vandaag gaan mijn gedachten daarom uit naar de Seychellen.

12:20 Na verzending van het bovenstaande ontving ik om 09:40 een Spaanstalig telefoontje ten behoeve van iemand met de naam Crespo. Die familienaam treffen wij onder meer aan in Su carta del 10 de julio de 1995, Confirmación de llegada (fax), Confirmación de llegada (carta), Cambio de direcciónSchreiner en CervantesAlle ballen verzamelen en Valentine’s surprises. Vanuit deze achtergrond herhaal ik de laatste woorden uit mijn vorige bericht: “Ik dien nog wel te vermelden dat ik gisteren aan de heer Snijders op Cyprus het getekende en aangepaste Annual Return/Confirmation Statement 10/01/2020 van Instituto Cervantes Ltd. heb doen toekomen ten behoeve van Companies House in Cardiff met vermelding ‘Sec: Sabadell Corp., Dekk House 1st Floor, Zippora Street, Providence Industrial Estate, Mahé Seychelles’. Vandaag gaan mijn gedachten daarom uit naar de Seychellen”.

De Seychellen zijn onder meer vermeld in Geven en vergevenFrits BolkesteinHand in eigen boezemGelukwens voor Harry MensKok meldde affaire Margarita nietIn Koninklijke Dienst IWerkverslag Spanje 2004.01Wit en Paars en RoodSpider in the WorldWideWebOntwikkelingenMarktontwikkelingen en familiegeschiedenisKoninginnendag in Noordwijk en We’ll meet again.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 31 januari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux 1997 Birthday of Queen BeatrixFondsenwervingGebiedsuitbreiding 2000 Building The Holding VI 2002 Erik Dou uit Hummelo 2003 Koningin Beatrix 65 2004 Organisatieontwikkeling 2005 Beursintroductie 2006 ¡Leve De Koningin! 2007 Koningin Beatrix 69 jaar 2008 Koningin Beatrix 70 jaar 2009 Number ten 2010 Koningin Beatrix der Nederlanden 72 jaar 2012 De 74ste verjaardag van Hare Majesteit De Koningin. Morgen wordt Zij dus 83. Daarom gaan mijn gedachten nu dus uit naar Drakensteyn in de Lage Vuursche.