MAGNA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 FEBRUARI VANAF 1987

Vanmorgen ontving ik in dank deze reportage Relevo de la Guardia Real van Antonio Miguel Benitez d.d. 4 april 2018. Om 17:29 ontving ik op mijn mobiele telefoon van KPN een oproep uit de VS. Ik vermoed van Trafford Publishing. Ik heb niet opgenomen aangezien ik druk aan het werk was met Het licht op Gibraltar.

Vanuit deze achtergrond kijk ik naar mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1988: 4 april 1996 Relatiegeschenk ter attentie van directiesecretaresse Karin de Winter van de Baak te Noordwijk4 april 1997 Chateau de la Bruyère4 april 1997 Oude beminden4 april 1998 Werkverslag voor Liesbeth Halbertsma4 april 2002 De goede fee4 april 2003 Rechtspositionele zaken ter attentie van de heer J.J. (John) Kapteijn van de Unie4 april 2003 Soldaat van Oranje II ter attentie van Drs Elizabeth Henriëtte Halbertsma4 april 2004 Vervolg inzake handelsmerk ter attentie van Liesbeth Halbertsma4 april 2005 Hart van de organisatie4 april 2006 Landgoed Avegoor in Ellecom (met aandacht voor Día de Andalucía).

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf1992: 4 april 2002 Noem Máxima Prinses van Oranje4 april 2003 Mohamed Al Fayed verhuisd naar Zwitserland4 april 2007 Opnieuw maand van de waarheid4 april 2008 Ed Hagendoorn en Steven Spielberg4 april 2009 Een bijzonder cadeau4 april 2010 Hans HillenMaandag 4 april 2011 Ridders en jonkvrouwenWoensdag 4 april 2012 Groeten aan mijn collega’s van de Baak in Noordwijk en Driebergen en vrienden van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen”.

Na verzending van mijn bericht Ik tel tot drie, etc gingen mijn gedachten uit naar de Magna Carta. Magna Carta is vermeld in Life in the breweryLast night I had a dreamRolls Royce Silver SeraphIn De Zevende HemelBuilding the European UnionDrakonischTony Blair steviger in het zadel dan ooit tevoren en Message for Lady Sarah Mac Corquodale.

Ik citeer: “King John: The Father of Us All History tells that King John (1166-1216) was the worst king that England ever had. The legendary Robin Hood supposedly fought against King John. King John was forced to sign the Magna Carta, by which he relinquished many of his royal powers. King John was so bad that, ever since, no King of England has been named John. Kings of England are usually named either Edward, George, William or Charles. Never under any circumstances will another king be named John. It comes as a surprise therefore that genealogists tell us that King John is literally the father of us all. Almost the entire population of England is descended from King John, primarily through his illegitimate daughter Joan, the daughter of an unknown French mistress. Joan had six children, who had more children. They were not considered royalty, as Joan was illegitimate, but they proliferated in great numbers. It can easily be seen that, through Joan alone, all of England could become populated. Joan lived from 1188 to 1236. Since 813 years have passed after her birth, if one assumes that the population of her descendants doubled every 30 years, that means that 27 generations have passed since her birth. She would therefore have more than one hundred thirty-three million descendants, which is 2 to the 27th power. This of course proves that all of us are bastards. King John also had five children by his legal wife, and from these children are descended the entire Royal Family of England. Thus, it seems more than likely that every English person alive today is descended from King JohnInzake 31 augustus 2003Back to basicsGalaxy”.

Vervolgens heb ik nog meer gecomuniceerd in verband met Superzondag en was ik sinds lange tijd weer eens verbonden met zanger Chris Andrews met betrekking tot het thema To whom it concerns. Chris is een dagje ouder geworden maar zijn stem is niet veranderd. Mijn gedachten gaan altijd uit naar de honderden docenten en duizenden cursisten die wij vanuit een zolderkamer aan de Nachtegaalstraat 28 in Wijchen met elkaar in contact hebben gebracht.

Vanuit deze achtergrond heb ik gekeken naar de Catalaanse verkiezingsdebatten en memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 1 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1992 Afspraak op maandag 24 februari 1992 1997 Britse partnerDon’t cry for me Argentina1998 Investeren in relatie 2000 Building the European UnionThe cable turtle of purple 2002 Trafford Publishing in Victoria is the most important publisher in the world 2005 Cor en Sylvia 2006 Zicht op FC Cervantes Arnhem 2007 De Blik op oneindig 2008 Maandverslag januari 2004 2009 Op weg naar Valentijnsdag 2009  2010 Nieuwe statistieken februari 2010 2011 Egypte en twaalf jaar Torremolinos en 2012 Thom de Graaf volgt Guusje ter Horst op als voorzitter van de HBO-raad beste Maagd: Een geschikte dag om klussers te selecteren en om gesprekken te voeren met potentiële stafleden. Zorg dat je over betrouwbare en duidelijke prijsopgaven beschikt, zodat je verantwoorde keuzes kunt maken.

Bij een geschikte klusser denk ik aan Leo van Velsen van ons project logistiek in Harmelen. Hij was ook een begenadigd persfotograaf. Ik heb hem voor het eerst ontmoet in het Provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch tijdens een bijeenkomst onder leiding van toenmalig Commissaris der Koningin Frank Houben als opvolger van Dries van Agt. Ik vind het nog altijd jammer dat hij van ons geen foto heeft gemaakt tijdens de duizendste certificaatuitreiking van Nieuw Elan op 15 mei 1990. Ik ben benieuwd wie onze stafleden worden. Ik heb mijn werk als stafmedewerker bij Nieuw Elan altijd met veel plezier verricht. Met name onze gesprekken op vrijdagmiddag en de hiernavolgende borrel in de Bentley bar van Hotels van Oranje.

Schorpioen: Een spirituele kwestie kan je bezighouden. Lees eens over verschillende geloofsvormen als je niet tot een kerkgenootschap behoort. Deed je niet eerder vrijwilligerswerk dan zul je verbaasd zijn hoe goed het voelt om iets belangeloos te doen.

Ik heb veel respect voor de talloze vrijwilligers die zich op onbaatzuchtige wijze inzetten voor onze medemensen. Onder meer in ‘s-Hertogenbosch. Ik denk niet dat ik mij nog veel moet gaan bezighouden met verschillende geloofsvormen. Als zoon van een Nederlands Hervormde vader uit Nijmegen en een Rooms-Katholieke moeder uit ‘s-Hertogenbosch heb ik al aan verschillende geloofsvormen geroken. Tijdens mijn onderwijzersopleiding op de Nijmeegse Peter Kanis Kweekschool heb ik samen met twee klasgenoten een onderzoek verricht naar de verschillende gezindten onder de leerlingen van het toenmalige Nijmeegs Lyceum. Een paar katholieken en een bont gezelschap aan protestantse sektes. In april 1997 ben ik zelfs tot de Anglicaanse kerk toegetreden om een NederlandsBrits Familiebedrijf mogelijk te maken.