NIEUW LEIDERSCHAP, MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 FEBRUARI VANAF 1987 EN VOORMALIG MINISTER-PRESIDENT DRIES VAN AGT VIERT ZIJN NEGENTIGSTE VERJAARDAG

Na verzending van Magna en mijn documenten d.d. 1 februari vanaf 1987 ontving ik de ‘Democraat’ in mijn brievenbus met de beeltenis van Sigrid Kaag en een mooie affiche met het opschrift ‘Het is tijd voor nieuw leiderschap’.

Vanuit deze achtergrond ben ik verder aan het werk gegaan met mijn verhaal over D66: “Paars Ik wil u erop attenderen dat Paars van uw kant nog geen reactie heeft ontvangen op zijn brief Gelukwens en ondersteuning beleidsplan. Paars heeft inmiddels gekozen voor zijn steun aan D66. En het doet mij deugd dat D66 hierna heeft gekozen voor de huiskleur van het Instituto Cervantes Benelux zoals u dat zondag in het programma Buitenhof hebt laten weten.

20100610 De teerling is geworpen Van de partijen die ik op 11 december 1996 bij mijn beleidsplan heb betrokken staat het CDA op 21, D66 op 10, PvdA op 30 en VVD op 31. Dat zijn samen 92 zetels. Ik denk dat Femke Halsema zich met 10 zetels ook achter ons beleidsplan kan scharen.

20100618 Paars Plus Na de dame op deze website te hebben bekeken denk ik echter dat de schrijfster een andere dame is met dezelfde naam. Maar ik kan mij vergissen. Pia Dijkstra, 13de op de kieslijst van D66 is als een van de tien afgevaardigden in de Tweede Kamer gekozen. 19:43 Verzonden aan Thomas Triebels (R.I.P.): Onderwerp Frits Wester. Terwijl Mariëlle Tweebeke in een paarse leren jurk het RTL4-journaal presenteert geeft Frits Wester zijn commentaar op de formatiebesprekingen. Ik vraag mij af of hij zich realiseert dat hij Paars op 17 april na het congres van D66 persoonlijk in de ogen heeft gekeken. Vanavond heb ik de bespreking van de afdeling Nijmegen van D66 bij Sophie Molema. Maar eerst ga ik drie uurtjes naar Lucaya”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1993 Uw schrijven d.d. 22-01-1993 1994 Brief 36 1997 Authorization to negotiate with ContentOndernemen is organiseren 1998 Baak-kring 2000 Building The Holding VII 2001 Vitesse-NEC 2003 Beste vrienden van Vitesse  2005 Prinses Diana Fonds 2006 Nieuwe statistieken februari 2006 2007 Willem-Alexander en Máxima vijf jaar getrouwd 2009 Van Wassenaar naar Buenos AiresDreamweaver 2010 Willem-Alexander en Máxima acht jaar getrouwdExperiencias Holandesas 1989 en het Cervantes Management Centre 2011 Jaarvergadering VDSN op 26 maart in Hilversum en 2012 Reinildis van Ditzhuyzen over koninklijke huwelijkenbeste Maagd: Verwanten en schoonfamilie kunnen een beroep op je doen. Als er sprake is van vervreemding of geblokkeerde communicatie is dit een moment voor verzoening en het bouwen van bruggen. Onderhoud regelmatiger het contact.

Dat stel ik wel op prijs.

Schorpioen: Neem vandaag geen beslissingen over je toekomst. Bespreek een voorstel dat te mooi lijkt om waar te zijn met familie en wacht met het geven van antwoord. Een nieuwe onderneming moet goed worden doordacht.

In mijn verslag over nieuw leiderschap van 14 april 2003 zien we de tuin van de Cenakelkerk in de Heilig Land Stichting. Ik heb daar na een kerkdienst onder leiding van Pastoor Toon Rabou op 24 augustus 1997 voor het eerst kennisgemaakt met voormalig Minister-President Mr. Dries van Agt.

In mijn berichtgeving heb ik de heer Van Agt onder meer vermeld in Correspondence with the Royal House of the United KingdomPackage dealReport 14How to build the bridge and to become the partnerCorporate GovernanceLady in red/heldere communicatieDe paarse vlinder en het blauwe lichtCervantes Management GroepMaand van de waarheidNew York… New YorkRetour Nijmegen-Wassenaar IIGebed zonder Van den EndeQuestion 28 de proef op de somCervantes.nu, Cervantesweb en CervantesonlineBoek 010 verkocht aan Rob de Vries Stadelaar uit Sneek in FrieslandTerugblikken en vooruitzienDiana, verhaal van een prinses Deel 1Unidad, Justicia y LibertadNieuwe index Letters to Diana Princess of WalesLetters to Diana Princess of WalesResidentie EngelenburgInzake Endemol en andere wetenswaardighedenDaar zit ik dan, bij Pauw en WittemanKroonprins Filip van België vijftig jaarDr Dofferhoff en communicatie met Thomas Triebels (R.I.P.)Alumnidag de media centraalMoszkowicz en de hondenbelastingRondom Paleis Huis De Voorst te EefdeDen Uyl en de affaire Lockheed Deel 2Feedback op Den Uyl en de affaire LockheedVan Buitenveldert tot BuitenkaagMarco de Ruyter en The TudorsIr. Bill Holdsworth en het Nederlands Staatsbezoek aan DuitslandSucces voor Mr. Abraham Moszkowicz, the next stepMr. Abraham Moszkowicz en het gelijk van Maarten van RossemBeatrix, Oranje onder vuur Deel 1 en 2Beatrix, Oranje onder vuur Deel 3 – De omwentelingBeatrix, Orasnje onder vuur Deel 4 en de themadag over de Europese Schuldencrisis te Culemborg en  Opsomming documenten met betrekking tot Mr. Abraham Moszkowicz.

Ik constateer nu bijzondere aandacht voor We can start the joint venture now, Invitation for the weekend of 12-14 July en Down under.