PLUS ULTRA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 FEBRUARI VANAF 1987

13:20 Na verzending van Nieuw leiderschap, mijn documenten d.d. 2 februari vanaf 1987 en Voormalig minister-president Dries van Agt viert zijn negentigste verjaardag  ontving ik de bevestiging van de Nederlandse Kamer van Koophandel dat mijn zoon Drs M.F.A. van der Heijden vanaf 20 oktober 2020 in het handelsregister staat ingeschreven als secretaris van de Stichting Cervantes Benelux. In dit verband breng ik in herinnering dat ik als mijn lijfspreuk reeds sinds mijn studie aan de Nijmeegse Peter Kanis Kweekschool de term ‘Plus Ultra’ hanteer zoals wij dat onder meer aantreffen in mijn berichten Real Escuela Andaluza del Arte EcuestreDe laatste brief voor een nieuw perspectiefFirst State of the UnionFresas con nataStichting Cervantes BeneluxLetters to Diana Princess of WalesPlus Ultra en Paars Plus Ultra en in beeld gebracht in mijn bericht On imperial level naar Yuste en Plasencia.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 3 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1992 Operatie Spider1996 Taalcongres 1997 Report 4BHenley, Blenheim and Abingdon 1999 Bericht uit de Keizer Karelstad 2000 Building The Holding VIII  2002 Nederland/Argentinië 2003 Het woord is thans aan de Prime Minister of the United Kingdom 2005 Nieuwe statistieken februari 2005 2006 Eenheid, Recht en Vrijheid 2009 Willibrord Davids 2010 Rijkman Groeninken 2012 Vijfde NS-keuzedag 2011-2012.

Na dit te hebben vastgesteld constateerde ik bijzondere aandacht voor Wat heeft Segovia, Christopher Dodd in Maidstone in Kent U.K., Once in Royal David’s City en zag ik ¡Porqué no te callas! Met een hoofdrol voor voormalig Minister-President José Luis Rodríguez Zapatero. Prins Philip wordt dit jaar al honderd. De eerste keer dat ik hem heb gezien op The Mall in Londen was hij pas 55 jaar oud. Dat was kort voor mijn vertrek naar Schotland. Per trein. Vandaar mijn aandacht voor Prince George and Princess Charlotte’s most cutest moments beste Maagd: De dichter die in je sluimert kan weer eens zijn opwachting maken. Een romantische brief, tekst of e-mail zal in de smaak vallen bij de meest geliefde mens in je leven. Plan een bijzondere dag als een verjaardag naderbij komt.

In dit verband memoreer ik mijn gedicht dat ik ter gelegenheid van mijn laatstgeleden kerstviering op De Baak heb geschreven. Wellicht kan dit inspireren.

Waarde Collegae

Na zeven hele lange jaren
Komt de Kerstman weer naar de kust gevaren
In de Baakkring aan de zee
Vindt Santa Claus een goed idee

Santa Claus schreef ooit een gedicht
Voor de lange termijn en waterdicht
Toen moest hij Noordwijk gaan verlaten
En stopte sokken met paarse gaten

Naar Spanje ging het de eerste keer
Ook aan de kust, maar met beter weer
Het was een tijd van jachten en van jagen
Hij kon alleen niemand meer behagen

Van Spanje ging hij weer naar huis
Maar in dit land was het niet pluis
Hij dook toen onder in een tehuis
Maar bleef al bij al een opper Zeus

Elke dag een nieuwe slag
Was zijn motto toen geworden
Hij keek naar Theo en naar Thea
Maar miste wel zijn Dulcinea

Transparantie was haar devies
Zij hield van dammen en van Schaake
Dus dacht de kerstman bij zichzelf
Daar kunnen we iets leuks van maken

Eerst ging hij naar de overkant
Naar dat mooie engelenland
Hij zag een engel op een brug
En kwam gauw naar Noordwijk terug.

Hij ging op zoek naar Kings and Queens
Naar Princes and Princesses
Daarmee heeft hij veel geleerd
Wat wel een wijze les is.

Toen kwam Jaap Peters  op de Baak
En was het helemaal toen raak
Hij creëerde een transparante basis
Je kon dus zien wie er écht de baas is.

Het spel gaat door vanaf vandaag
Met rijmpjes en presenten
Wie gaat er met de winst vandoor?
En uit de pap de krenten?

Dat wordt weer teamwork beste vrinden
We zullen het samen weer goed vinden
Daarom wenst de kerstman everybody
Merry Christmas to anybody.

De kerstman komt van de Noordpool
De sint die komt uit Spanje
Beiden geven je deze sleutel thans
– Je had het nooit verwacht –
Van kamer 108!

The Business kan nu ook gaan draaien
Daar aan de overkant
En mochten er nog twijfels rijzen
Praat dan met Dries van Agt!

Net
Werken
Dat is de leus
Nu zijn er nog eens honderd
Die aan “the business” mee gaan doen
Dus zet nu maar jullie schoen
Want het gaat alleen maar om de poen.
En mocht je het ergens anders om willen doen,
krijg je van Sint een dikke zoen

Dat geldt alleen voor Liesbeth.
Voor de andere twee is er een spel
En wie daarvan de winnaar wordt
Dat zien we later wel.

Vanuit deze achtergrond zien wij nu bijzondere aandacht voor Resultaten monitoring, Inkoop van eigen aandelen, Institutionele beleggers, Particuliere beleggers en Discussies tijdens de aandeelhoudersvergaderingen van 1997.

Schorpioen: De kosmos staat aan je kant en beïnvloedt je uiterlijk en charme. Je kunt een opmerkelijke dag beleven als je deze invloed optimaal gebruikt. Besteed wat extra geld aan jezelf en verwen je geliefde met iets lekkers.

Dat lijkt mij eerder van toepasing op mijn secretaris Drs M.F.A. van der Heijden. Hij is jarig op 10 november. Dus eveneens een schorpioen.