WNL OP ZONDAG EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 FEBRUARI VANAF 1987

10:20 Na verzending van Het Licht op de Lionsclub Maarn-Maarsbergen, familiegeschiedenis, Roy Makaay uit Wijchen en mijn documenten d.d. 6 en 7 februari vanaf 1987 zag ik gisteren WNL op Zondag vanuit het Vondelparkpaviljoen met zicht op een besneeuwd Vondelpark met onder meer Peter Swinkels van Bavaria, Sjuul Paradijs, Lilianne Ploumen als lijsttrekker van de PvdA en hoofdredacteur Arno Kantelberg van het magazine Esquire. Als verbindende elementen heb ik Bavaria vermeld in So, und jetzt ein BavariaInzake de vergadering in de Korte Nieuwstraat te 6 NijmegenRutte, Pechtold, Halsema en CohenPaars Plus Ultra; Sjuul Paradijs in Op het spoor van DianaNieuw Elan, Althorp Palace en mijn eerste  “State of the Union” en Esquire in Speech of Hillary Clinton in Amsterdam and letter to the Dutch Ministry of JusticeTomorrow never diesDe blauwe hoedRaad van Bestuur en Van intern naar extern geheugen. Na dit te hebben vastgesteld heb ik mij wederom gewijd aan mijn ervaringen met D66 en constateerde ik om 15:10 bijzondere aandacht voor Banco Cervantes Hispano Benelux y Reino Unido

Hierna heb ik D66 aangetroffen in Paars Plus UltraZomerconcert Alive Black Gospel ChoirGoed nieuws voor de Vrienden van Vitesse  – Marcel Boekhoorn, The Ritz en de Nationale Ondernemingsprijs Koning Willem IDiana’s 49ste geboortedagNederland-Brazilië de heetste dag van het jaar 2-1 en Nieuwe ledendag D66 te Utrecht.  

Na dit te hebben vastgesteld keek ik naar Who really was Nicholas II en The last Empress of Russia Alexandra Feodorovna gevolgd door de voetbalwedstrijd tussen Real Betis en FC Barcelona  (2-3) in Sevilla met de man van 443 miljoen tot de 57ste minuut op de bank. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 8 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1995 Reactie op mijn brief van 4 februari 1995 1997 Inhoud op verzoek verwijderdPeter de Grote 1998 De droom 2001 Maximale Winst Prognose 2003 Positief het weekend in 2005 Cervantes Airlines 2008 CMS Derks Star Busman 2009 Juliana, Middachten en Sir Winston (Met bijzondere aandacht voor Wonderen) 2010 Uitnodiging van Axel Rosendahl Huber ontvangenen 2012 Elfstedenkoorts beste Maagd: Een idee dat afgelopen weekend bij je opkwam, kan weinig steun krijgen van collega’s of partner. Denk na over dit partnerschap, misschien moet je er afstand van nemen, al ben je alleen minder sterk. Maak kennis met nieuwe mensen.

In dit verband heb ik mijn voormalige buurman Van Spierenburg in Wijchen – na hem hiervan gisteren in kennis te hebben gesteld – aan de geadresseerden van vandaag toegevoegd. De heer Van Spierenburg is getuige geweest van mijn Spaanse studie en heeft tijdens de start-up van het Frans-Spaans Instituut een belangrijke bijdrage geleverd aan de distributie van het lesmateriaal voor onze cursisten. Tot in het uiterste zuiden zoals Maastricht en Heerlen. Schorpioen: Een creatief project of belangrijke vergadering kan worden opgeschort, of iets wat je van plan bent te doen gaat niet door. Vertrouw vandaag niet op je intuïtie; aanvaard wat er op je afkomt. Alles is ergens goed voor.

Dat is goed.