MATEN EN MAATJES: HET LICHT OP DEVENTER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 FEBRUARI VANAF 1987

12:40 Afgelopen maandag heb ik Ds Ko Brevet in Deventer om 11:11 geschreven: “Gedurende het afgelopen jaar heb ik door de omstandigheden gedwongen om monnikenwerk te verrichten getracht mijn levensverhaal in beeld te brengen. Zo ben ik vandaag weer eens aangeland in de periode 1979/1981. Vanuit Wijchen runde ik toen het Frans/Spaans Instituut in 35 cursusplaatsen binnen een straal van 150 km. Deventer was een van mijn eerste cursusplaatsen en maakte deel uit van de regio Stedendriehoek met Zutphen en Apeldoorn”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Heerlen, mijn documenten d.d. 9 februari vanaf 1987, maatjes en spotlights mijn verbindende elementen waarin Deventer is vermeld: Genealogie Familie Halbertsma vanaf Ds Justus Halbetsma (1674-1742)Genealogie Familie Halbertsma vanaf Henriëtta Johanna (1870)Alexander Amandus Josephus baron van der Heyden (1841-1933) en nazatenJonkheer Augustus Alexander Wilhelmus van der Heyden (1803-1868) en nazatenGenealogie Familie Halbertsma vanaf Douwe Halbertsma (1980)Genealogie Jan van der Heyden (1637-1712)Cervantes EditionsIntegriteit en rode rozenMijn brief van 27 maart 1995Afspraak 14 maart 1996Gelukwens aan de Prins van Oranje en uitnodiging Inaugurale rede van Prof.Dr. Philippus Breuker op 31 mei 1996Inzake Human Resources Management en Instituto Cervantes Holding LtdRegarding Prime Minister Aznar of SpainTrade Marks Examination Report of the Patent OfficeGebed zonder Van den EndeNationale Onderwijstentoonstelling 2001Wassenaar, Wassenaar, WassenaarHengelen naar EngelenNieuwsbrief 001 en 002Kiezen van een uitgever en sponsoring50 jaar Ernst & LuimPrins Johan Friso weg bij Goldman SachsKoninginnendag 2003 in Olst en DeventerNieuw managementteam op wereldniveauPrivé, zakelijk of allebeiOpladen van de batterijCongres voor het Nederlandse bedrijsleven aan de Costa del Sol (1)De Heeren van NijmegenSalon DulcineaBrief aan Halbertsma Management AdviesTour de La BruyèreEen bijzonder weekend met de pianomanInauguratie President ObamaGolden Globe voor Steven SpielbergJacques van der Ent en Dorothy RodhamGrouw in FrieslandThe Queen of tonightCursusplaats 740 Deventer en Burgemeester OpsteltenSchavuit van Oranje Deel 4De Troon Deel 6 Drie KoningenFelderhof naar buitenlandWat nu, wat nu zei PichegruEen nieuwe bron van inkomsten noodzakelijkGoedkeuring van Koningin Elizabeth II voor huwelijk van Prins WilliamVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint TropezDen Haag-Purmerend-SoestdijkDe politicus van het jaar en andere wederwaardighedenWindsor, Facebook en CervantesonlineCervantesonline, Hans Wijers, Cees Ahsmann en het afscheid van Peter van Uhm als Commandant der Nederlandse strijdkrachtenDistricten NIOW-Talen 1981-1987 en FC Cervantes Dossier Vitesse.

Hierbij stel ik mij de vraag: Wie is Liesbeth Maaten? Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 10 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Report 5 ValentineHappy ValentineValentine present sent to DianaAfspraak 12 februari 1997Berichtgeving 1998 Aalbers European Consultancy 1999 Reis perfect verlopen  2002 Berichten aan Harry Starren en Robert Bischot 2003 en 2005 Gelijk spel.

In dit verband lees ik vandaag “Prins Charles en Camilla hebben eerste dosis coronavaccin gehadZowel prins Charles als zijn vrouw Camilla, de hertogin van Cornwall, hebben hun eerste dosis van het coronavaccin gehad. Dat melden diverse Britse media na berichtgeving van Clarence House. De 72-jarige prins Charles (72), die vorig jaar besmet is geweest met het coronavirus, liet in december weten rustig te wachten tot hij aan de beurt is voor een vaccinatie. „Ik sta ergens onderaan de lijst en moet op mijn beurt wachten.” Zijn ouders, koningin Elizabeth en prins Philip, zijn al ingeënt. The Daily Mail schrijft dat Camilla, volgens een vriend, ’dolblij’ is dat ze haar eerste prik heeft gekregen. De hertogin verblijft momenteel op haar eigen landgoed Wiltshire en zou daar ook zijn gevaccineerd.”

 2006 Bonnetjes 2007 Op weg naar Valentijn 2007 2008 Bezoek aan Groningen 2009 European Cervantes Foundation in ontwikkeling 2010 Wereldkampioenschap voetbal 2018 in de Benelux en 2012 To whom it concernsbeste Maagd: In elke relatie kun je in principe succesvol zijn, mits je je niet te kritisch opstelt. Ontspan en zorg voor evenwicht. Ga ervan uit dat je alles aankunt. Neem uitnodigingen aan en omring je met gelijkgestemden. Samen ben je sterk. Schorpioen: Je kunt in je werk ineens profijt hebben van een studie die je hebt gedaan. Dring door tot de kern der dingen. Wissel resultaten uit met mensen die hetzelfde onderzoeken in andere landen. Test nieuwe ideeën en technieken.

Dat is goed.