ROB JETTEN IN GOEDEMORGEN NEDERLAND, VOSSENJACHT, HET LICHT OP LEEUWARDEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 FEBRUARI VANAF 1987

Vanmorgen zag ik Rob Jetten in Goedemorgen Nederland. Goed je op televisie weer terug te zien in Spanje, Rob en dat je het Britse parlement hebt mogen toespreken. De vos in de tuin deed mij weer denken aan mijn ervaringen met de vossenjacht. Naar aanleiding van het gestelde over Clarence House in mijn bericht Maten en maatjes, Het Licht op Deventer en mijn documenten d.d. 10 februari vanaf 1987 gaan mijn gedachten thans uit naar Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 11 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Angel of AngolaBusiness ProposalVerklaring 1998 Royale samenwerkingReconstructie 1999 Gesprek met Marjolein BarteldsDen Haag en Kopenhagen Inzake Companies House Cardiff WalesForm 288c and authorization to Elizabeth Halbertsma to act legally on my behalf in the Benelux and the United Kingdom 2001 Bestuurssamenstelling  2002 Marketing agreement met Jana Hamilton van The Smart Bookstore in Sarasota Florida 2003 Goed nieuws uit Brussel  2005 Naar Windsor terug 2006 ADSL-aansluiting op iMac  2007 De Cervanteskring  2009 Kate Middleton en Karina Stavenuiter 2010 De brug tussen Brummen of Soestdijk en Argentinië 2011 Manuscript Letters to Diana, Princess of Wales op 9 oktober 1998 bezorgd aan Thierry baron van Zuylen van Nijevelt van De Haar en 2012 Sleutel nummer 50beste Maagd: Je houdt van verbale krachtmeting, vooral binnen hechte relaties en een verschil in leeftijd of achtergrond is voor je van minder belang dan iemands heldere geest en argumenten. Kijk terug in je leven voor inzicht in je toekomst. Schorpioen: Heb je te maken met publiek dan zul je nu weinig tijd hebben voor een privéleven. Geniet ervan als je in het middelpunt staat. Iemand kan je intellectueel prikkelen, waardoor een ontmoeting een boeiend vervolg kan krijgen.

Wordt vervolgd.