HET LICHT OP AMERSFOORT EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 FEBRUARI VANAF 1987

09:45 Gedurende het cursusjaar 1979/1980 was Amersfoort één van de cursusplaatsen van het Frans-Spaans Instituut. Amersfoort ontbreekt op mijn lijst van voormalige cursusplaatsen als Cursusplaats 380. De Spaanse les werd daar in het Wijkcentrum Schothorst gegeven door een docente met de naam Annelies Vonk. Ik moest hieraan denken bij hetgeen ik in mijn bericht Bespiegelingen inzake een grondwetswijziging en mijn documenten d.d. 12 februari vanaf 1987 heb vermeld onder het sterrenbeeld Maagd.

Na dit te hebben vastgesteld constateer ik bijzondere aandacht voor Een eigen huis, een plek onder de zon. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Amersfoort is vermeld: Personal dates founder Instituto Cervantes England and WalesNieuw Elan InternationaalGespreksafsprakenGolden Heart Foundation or Voorheen James Hewitt Nu Diana Van der Heyden Spencer on behalf of Mrs Caroline MacMillan at St. James’s Palace in LondonNieuwe woningLiteratuurlijstJaarvergaderingNationale Onderwijstentoonstelling 2001Baakkring/Cervanteskring (2)Kroon op het werkReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgEl Gran Teatro del MundoPrioriteit nummer éénRoyal Wellecom SpaOpladen van de batterijPrins Rainier van Monaco overledenOss West Thuis BestADSL-aansluiting op iMac (1)ADSL-aansluiting op iMac (2)ADSL-aansluiting op iMac (3)ADSL-aansluiting op iMac (4)Aansluiting ADSL in NijmegenADSL-aansluiting op iMac (5)Computerschijven geïndexeerdUw brief van 17 mei 2006OtterloDe Da VincicodeADSL-aansluiting op iMac (6)Bij het 25-jarig bestaan van de VSOS/VDSNEen bijzonder weekend met de pianomanHet eerste produkt van Cervantes ProductionsVeranderingen bij de VDSNMet open armen.

Gevolgd door mijn verbindende elementen d.d. 13 februari vanaf 1994 Korte reactie op brief van 5 en 6 februari 1994 1997 Meeting at Amsterdam AirportCertificate of Incorporation of the Private Limited Company Instituto Cervantes LimitedBusinessplanBusinessplanNog een openstaande postUw kenmerk 0681.87.038 1998 Final touchUw brief van 12 februari 1998 1999 Llanfairpwllgwwyngyllgogerychwrndrobwllllantysisiliogogoch 2001 FC Cervantes Gelredome  2002 Miss D.A. Penticost van Companies House in WalesRef. PEN 2A/ 033006366 2003 Help de adel in het zadel 2005 The Prince’s Trust 2006 De lege stoel 2007 Honderdste bericht uit de Keizer Karelstad 2009 Nieuw pied-à-terre in Bariloche  en 2012 De klok sloeg vijf voor acht.

Na dit te hebben vastgesteld heb ik gekeken naar deze wandeling van Benalmádena naar Torremolinos. Het lijkt een beetje op ‘stalking’. Het betreft immers een traditionele wandeling van mij vanuit Hotel Príncipe beste Maagd: Je bent aan verandering of een nieuwe uitdaging toe. Impulsiviteit kan je tot een frivole aankoop bewegen, bewaar de verpakking. Wees niet bang ijdel te worden gevonden. Zorg dat mensen je opmerken als je ergens binnenkomt. Schorpioen: Neem deel aan een wedstrijd of test en zie wat er van komt. Tot je verbazing kun je ervaren dat je wilt winnen. Probeer het leven vaker als een spel te zien dat liefst gewonnen moet worden. Ga geen situaties uit de weg.

Ik probeer altijd te winnen. Bij voorkeur met een win-win strategie. Vanuit een gesloten verdediging.