SIGRID KAAG IN WNL OP ZONDAG, HET LICHT OP ALEXANDER PECHTOLD, FEESTJE IN 10 DOWNING STREET, EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 FEBRUARI VANAF 1987

10:10 Na verzending van Niemand had verwacht dat John alle neuzen in dezelfde richting zou krijgen zag ik Sigrid Kaag in WNL op zondag. In de uitzending werd melding gemaakt van de 54ste verjaardag van Minister-President Mark Rutte. Uit de woorden van  Sigrid Kaag heb ik opgemaakt dat Alexander Pechtold nog altijd actief is voor de partij. Ik schrijf dit op 14-02-2021 18:57 nadat Vitesse met 0-2 in het Gelredome heeft verloren van FC Twente onder de bezielende leiding van mijn favoriete trainer/coach Ron Jans uit Zwolle. Het roer moet om bij de enige Russische voetbalclub  in Nederland onder Duitse leiding. 19:12 Back to The Future: William en Cateherine trouwen op 29 april 2011 in Westminster Abbey. Malou Petter maakte vanmorgen in het NOS Journaal van 08:00 een feestje in 10 Downing Street bekend. Het betreft de tiende verjaardag van huiskat Larry van de laatste drie Britse Prime Ministers David Cameron, Theresa May en Boris Johnson.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 15 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1993 Dossiernummer ST/ST 3011884 1997 Fax message to the Prime Minister of the Netherlands 1998 Valentijn 1998 2002 Het elfde gebod 2003 Valentijnsdag 2005 Tarjeta Sanitaria Europea (1) 2006 Bezoek aan Málaga 2007 Cervantes Holding naar de beurs? 2008 Alex Oostvogel 2011 De slag om de Eerste Kamer kan beginnenen 2012 Schrikkeljaarbeste Maagd: Er breekt een opwindende periode aan, zowel waar het de liefde als zaken betreft. Wees niet te impulsief; zonder op te letten in het diepe springen kan ongewenste gevolgen hebben. Zet je gebruikelijke voorzichtigheid niet overboord. Schorpioen: Probeer je werk zo ontspannen mogelijk te doen, zowel voor jezelf als voor je omgeving. Ben je vrij dan kun je zin hebben om te gaan internetshoppen; geef je zuurverdiende geld echter niet te snel uit. Behoud een goed humeur. Dat is goed.

17:00 Ik vervolg met Malou Petter maakte vanmorgen in het NOS Journaal van 08:00 en hiernavolgende afleveringen met Jeroen Overbeek een feestje in 10 Downing Street bekend. Het betreft het tienjarig verblijf van de veertienjarige huiskat Larry van de laatste drie Britse Prime Ministers David Cameron, Theresa May en Boris Johnson. Ook liet zij weten dat Prins Harry en zijn Amerikaanse echtgenote hun tweede kind verwachten”. Dit is voor mij thans aanleiding om mijn verbindende elementen te vermelden waarin Downing Street is vermeld: Correspondence with the Royal House of the United KingdomPresenting myself at Kensington PalaceCongratulationsI repeat that I want to be your partnerSelffulfilling prophecyMeeting at 10 Downing Street of our Prime Ministers –  Looking forward to the 21st of June in NoordwijkMeeting of Tony Blair and Bill Clinton at 10 Downing StreetGelukwensenOttenhome in LoosdrechtVoortgangsrapportageLetter to Mr Hans BlankertMy Dear Royal HighnessHuis ten Bosch als fata morganaFaith, Hope and LoveDe touwtjes aan elkaarFrom Amsterdam to London and Letter to The QueenEvensong in Saint Paul’s Cathedral and Westminster AbbeyOn Her Majesty’s Service14 januari 1998Regeren is vooruitzienEen droom van rood en geelLetters to Diana Princess of WalesUw brief van 12 februari 1998Final end of speculationsInstituto Cervantes Ltd/Companies House Annual ReturnFaxbericht Bezoek van uw Franse ambtgenootBrief Bezoek van uw Franse ambtgenootBrief Bezoek van uw Franse ambtgenootElizabethan SerenadeSamenwerkingsvoorstelLiesbeths matenSunflower PowerYour reference 240 67551 27448 ALetter to the Prince of WalesRetour Nijmegen-Wassenaar IHuwelijk Constantijn en LaurentienBij The fifth anniversary of my first engagement after my divorceKingstone “Bey” Reed Vice-President and Chief Financial Officer van Trafford PublishingHer Royal Majesty The QueenNieuwsbrief 004 en 005Bericht aan de directie 003My Dear Royal HighnessCervantesonlineThe Young TchaikovskyBilderberggroepBrief van 18 april 1997 aan Prinses Diana en open brief aan Prins WilliamWijkbezoek 17 februari 2004BemiddelingstrajectHart van NederlandNico wordt de chauffeurHenry Charles Albert DavidSpecial eventKiezen voor kwaliteitEuropean Cervantes FoundationTien jaar Van der Heyden – SpencerHarry StarrenVerhalen van de Number OneA brand new startImran Khan gearresteerdEvaluatie gesprekReactie op brief van 21 februari 2008The Queen of tonightNick Clegg Vice Prime Minister of the United KingdomDeadline 1 juli 2010Letters to Diana, Princess of WalesEen samenhangend stelsel van onderwijskundige voorzieningen en Mark Rutte ontpopt zich als een staatsman.  

Ik heb gisteren ook veel ijspret gezien op de Nederlandse televisie. De laatste keer dat ik op het ijs heb gestaan was in de winter van 1991. Samen met Liesbeth in Het Gat van Palace te Noordwijk. In dit verband zag ik vanmorgen in Goedemorgen Nederland ook Willem-Alexander met Máxima waarin hij vertelde dat hij haar op het ijs zijn aanzoek had gedaan.