URI ROSENTHAL IN GOEDEMORGEN NEDERLAND EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 17 FEBRUARI VANAF 1987

14:05 Na verzending van Hanneke van der Werf in Goedemorgen Nederland, Oxford of Exeter, onderwijsdebat in De Balie, Het Licht op Toger van Boxtel en mijn documenten d.d. 16 februari vanaf 1987 zag ik voormalig Minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal in Goedemorgen Nederland. Samen met Wouter de Winther van De Telegraaf. Ik heb de heer Rosenthal onder meer vermeld in  Cervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaGelukwens aan Maxime VerhagenNederland-Kameroen 2-1Ry U ook met Jan Tuisbly se karretje?Berichtgeving aan Alexander Pechtold, Johan Agricola en Liesbeth HalbertsmaWallage en Rosenthal informateursVoortgang kabinetsformatieEen bijzondere datumGelukwens benoeming aan Minister Uri RosenthalGelukwens benoeming aan Minister-President Mark RutteBrieven en CD’s verzonden aan nieuwe bewindsliedenKabinet Rutte kan aan het werkDe Regeringsverklaring van Mark Rutte en het Beleidsplan Cervantes Benelux en Verenigd KoninkrijkMijn brieven van 14 oktober 2010 aan de Premier en Vice-Premier van het Koninkrijk der NederlandenVijfhonderd jaar Lof der zotheidMark Rutte ontpopt zich als een staatsmanPeter Slagter en Radio Nederland WereldomroepVerkiezingen van de Eerste Kamer der Staten-Generaal en de terugkeer van de Partido PopularDe opvolging van Herman Tjeenk Willink in de Raad van StateIn Maastricht heeft de opbouw van het Instituto Cervantes Benelux een aanvang genomenDirectores del Instituto CervantesEva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans BlankertMark Rutte naar de Verenigde Staten op 29 novemberOver een ombudsman en de nieuwe Paarse PartijEen zware verantwoordelijkheidVoorbereiding Symposium duurzaam ondernemen over grenzen heenRadio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot Zeist en Ken Wharfe, Richard Kay en Andrew Morton.

Nieuws van vandaag in de Telegraaf: “Miljardeninjectie onderwijs, halvering collegegeld Den Haag – Er komt een miljardeninjectie in het onderwijs om achterstanden weg te werken die zijn opgelopen door de coronasluiting. Volgens ingewijden gaat het om een bedrag tussen de 6 en de 8,5 miljard euro. Ook komt uitvoerige compensatie voor studenten die studievertraging hebben opgelopen. Om te beginnen hoeven alle studenten maar de helft van het collegegeld te betalen. Demissionair onderwijsministers Arie Slob en Ingrid van Engelshoven maken de invulling van het Nationaal Programma na corona vanmiddag bekend tijdens een persconferentie. Het programma strekt zich ver buiten het onderwijsveld uit en omvat bijvoorbeeld ook de aanpak van jeugdwerkloosheid. Slob gaf eerder aan dat de onderwijsachterstanden zo groot zijn, dat ze niet binnen een jaar zijn in te lopen. „We hebben even gedacht dat het ons zou lukken om in dit schooljaar alle problemen weg te werken. Dat moment zijn we gepasseerd”, zei de bewindsman in De Telegraaf. Er komen bijspijkerprogramma’s in het basis- en voortgezet onderwijs. Afgelopen maanden heeft het kabinet al zo’n 535 miljoen uitgetrokken om scholen te ondersteunen. Het kabinet werkt intussen aan een manier om per 1 maart de middelbare scholen beperkt te heropenen.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 17 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1997 Report 6 Angel of AngolaFax message to Maxwell-Heppel in WarwickHoni soit qui mal y penseAppointmentInstituto Cervantes Limited England and Wales 1998 Final end of speculations 1999 Star Services2000 Building The Holding X 2002 Hoe lang zal het nog duren dat Van der Heyden een miljoenenbedrijf gaat runnen? 2003 Wal-Mart.

Ik heb vervolgens vastgesteld dat Wal-Mart mijn boek uit hun collectie heeft gehaald. U kunt echter wel terecht bij Bol.com. 2004 John and Diana Forever Yours 2005 The work continues 2006 In koninklijke sferen  2009 Rolf Rothuizen en Baron van Zuylen 2010 Premier Balkenende overleeft debat over rapport Davids en bijzondere belangstelling voor mijn brieven aan Harry Starren 2011 Camiel Eurlings naar de KLM en 2012 James Witaker en Gerrit Ybema overleden en Nieuw Licht op Don César Antonio Molina besteMaagd: Je kunt wonderen verrichten als je eerlijk tegen anderen bent en duidelijk maakt wat je wilt. Zet geen stap achterwaarts, al probeert iemand je daartoe aan te zetten. Gebruik je reserves aan moed en energie om obstakels te overwinnen. Schorpioen: Kom terug op aarde als je een tijdje hebt genoten van al het goede dat het leven te bieden heeft en ga aan de slag. De baas zal met genoegen zien dat je weer je best doet. Je zult in weinig tijd veel moeten doen vandaag.

Dat is duidelijk.