HET LICHT OP ARIE SLOB EN INGRID VAN ENGELSHOVEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 18 FEBRUARI VANAF 1987 DE HOROSCOOP VAN VANDAAG IN DE TELEGRAAF EN HET LICHT OP VOORMALIG MINISTER-PRESIDENT JOSÉ MARÍA (PEPE) AZNAR VAN SPANJE

19:20 Na verzending van Uri Rosenthal in Goedemorgen Nederland en mijn documenten d.d. 17 februari vanaf 1987 zag ik de persconferentie van de Nederlandse ministers van onderwijs Arie Slob en Ingrid van Engelshoven. Nu er vanuit de Nederlandse Regering zoveel geld wordt vrijgemaakt dient er voor ONS nu ook geld vrij te komen.

Na dit te hebben vastgesteld heb ik gekeken naar de ondervraging van voormalig Minister-President José María Aznar van Spanje op Aznar responde a Rufián (ERC) Comisión Financiación PP beste Maagd: Sta open voor de creatieve kwaliteiten van ondergeschikten en medewerkers. Heb vertrouwen in hun visie en talent door hen de hulpmiddelen te geven om iets tot stand te brengen wat je in je eentje nooit voor elkaar kunt krijgen. Schorpioen: Het kan moeite kosten anderen te overtuigen, ook al weet je precies wat je wilt. Ze zullen tegenspreken en de dingen op hun eigen wijze willen doen. Streef liever naar samenwerking dan kwesties op de spits te drijven.

Daar ben ik het mee eens. Ik heb de Spaanse Minister-President José María Aznar al eerder een ‘arreglo amistoso’ ofwel minnelijke regeling voorgesteld.

Hier zijn de jongens in beeld gebracht die de tuinmuur van mijn toenmalige woning van het adres De Wellenkamp 1530 in Nijmegen hebben hersteld – Fax to the Prime Minister of the NetherlandsEl puente holandésLetter to Mr José María AznarReport 7 Foundation Princess Diana FundInkomstenbelasting en declaratieStrategisch PerspectiefLetter from The Prince of OrangeEuropese integratieRegarding Mr and Mrs WijffelsEducation is my Core Business in BritainSelffulfilling prophecyInformation on behalf of NatWest Kensington Royal Garden BranchEarls of Van der HeydenBuilding the Bridge between Stratford-on-Avon and Alcalá de HenaresGood results for the Marks and Spencer GroupCorrectieSpeech of Hillary Clinton in Amsterdam and letter to the Dutch Ministry of JusticeThe Family QuestionGelukwensenOttenhome in LoosdrechtDe Top StartWeddingNo wedding says DianaAntwoordLetters to Diana Princess of WalesReport 39Uw kenmerk NM 964/275Verdere beleidsontwikkelingenInvesteren in relatieLady in Red/Heldere communicatieRolls around the clockFlexiwerkenBrief Bezoek van uw Franse ambtgenootFaxbericht Bezoek van uw Franse ambtgenootBrief Bezoek van uw Franse ambtgenootMaand van de waarheidQuo VadisKroon op het werkSamenwerkingsvoorstelThe People’s PrincessNieuwe startWereldkampioenschapChange of addressFoto uit GranadaMilagros Rodríguez Falcón Jefe de la Secretaría Particular del Presidente del GobiernoCervantes Recruitment & SelectionDe kracht van het geloofEl Mundo de MañanaOntwikkel uw bedrijfDe Heyden of WaarseggerEven Apeldoorn bellenRoyal Developments IISchreiner en CervantesBanque Bruxelles LambertTerug van bijna weggeweestBuilding The Holding VIIValentine’s surprisesGebed zonder Van den EndeZeven als woordspeling op savenVanuit historisch persectiefSomething stupid like…Wedden op het winnende paardFC Cervantes GelredomeDagboek Spanje 2001 Deel 1 verzonden naar de Directie van De Baak in NoordwijkBush bezoekt de finca van Aznar bij ToledoBaakkring/Cervanteskring (2)Regeren is delegeren Daarbij hoort ook een duidelijke budgetverantwoordelijkheid – Trafford Publisher in Victoria is the most important publisher in the worldBloesemtocht op vrijdag 8 februari 2002Saunabezoek aan Hotel TritónWat is er mis met Paars?Aanslag 681.87.038.H.96Bericht uit De Zevende HemelVermogenspositie Stichting Cervantes BeneluxNieuwsbrief 001 en 002Nieuwsbrieven 009 en 010Bericht aan De Directie 002Bericht aan De Directie 003Bericht aan De Directie 005My Dear Royal HighnessBericht aan De Directie 007Britten herdenken DianaReal Madrid wint  wereldbekerGelukwens voor Harry MensBericht uit de Keizer KarelstadVijfde bericht uit de Keizer KarelstadZesde bericht uit de Keizer Karelstad Dag van de waarheidVerdere beleidsontwikkelingWarm welkom voor Prinselijk Paar.

Hier houd ik het even bij voor vandaag.